"Οι Μάγια είχαν επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινους"!

Ο υπουργός Τουρισμού της πολιτείας Καμπέτσε, του Μεξικού, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, δήλωσε ότι σύμφωνα με νέα στοιχεία οι Μάγια είχαν στενές επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινους.

Σύμφωνα με τον υπουργό τα νέα στοιχεία για τους Μάγια και τις παρέες τους προέκυψαν όταν μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό.

Η αποκάλυψη βέβαια έγινε με την ευκαιρία του ντοκιμαντέρ «Revelations of the Mayans 2012 and Beyond», τα γυρίσματα του οποίου αρχίζουν τον Νοέμβριο με στόχο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι το τέλος του 2012. Έτος που για πολλούς σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, αφού το ημερολόγιο των Μάγια υποτίθεται ότι  τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012.

Παραγωγός του ντοκιμαντέρ είναι ο γιος του γνωστού ηθοποιού Ραούλ Τζούλια, που πέθανε το 1994 σε ηλικία μόλις 54 ετών, Ραούλ Τζούλια Λεβί. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα TheWrap,  «το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι Μάγια είχαν επαφή με εξωγήινους. Οι πληροφορίες αυτές θα υποστηριχτούν και από αρχαιολόγους».

«Η κυβέρνηση του Μεξικού δεν επινοεί τίποτα από αυτά που λέει. Οτιδήποτε αναφέρεται στο φιλμ θα το στηρίξουμε», τονίζει ο Τζούλια-Λεβί και διευκρινίζει ότι περιμένει από τον κόσμο να πάρει το ντοκιμαντέρ στα σοβαρά γιατί, όπως υποστηρίζει, τα μηνύματα που σχεδιάζει να μεταδώσει είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των ανθρώπων.

Το Μεξικό έδωσε άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως τα κλειστά σε όλους "δωμάτια" της πυραμίδας στο Καλακμούλ.

Σύμφωνα με το Ρόιτερ και η Γουατέμαλα δήλωσε έτοιμη να να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό, "για το καλό της ανθρωπότητας" όπως είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα.

Ο Τζούλια-Λεβί  ισχυρίζεται μάλιστα ότι η εντολή για τη συνεργασία της Γουατεμάλας ήρθε κατευθείαν από τον πρόεδρο της Αλβάρο Κολόμ, ενώ την ύπαρξη των απόρρητων κωδίκων του Μεξικού πληροφορήθηκε από τον πρώην πρόεδρο και οικογενειακό του φίλο, Βισέντε Φοξ και του πήρε τέσσερα χρόνια για να πάρει την τελική συγκατάθεση από τον σημερινό πρόεδρο Φελίπε Καλντερόν.

Πηγή: www.enet.gr, Reuters

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα