"Ρίξε και εσύ μία μούτζα στη Βουλή"! Εθνικό Φασκελόμετρο

Στο vouleftis.gr  η φωτογραφία του Κοινοβουλίου καταλαμβάνει όλη την οθόνη για να μπορεί ο κάθε χρήστης να ρίχνει… τις μούτζες του με ευκρίνεια!

Το «Εθνικό Φασκελόμετρο», όπως ονομάζεται το παιχνίδι, έχει  δύο επιλογές: «Ρίξε μούτζα» και «Ρίξε διπλή μούτζα» και δημιουργήθηκε με σκοπό είτε να ξεκουράσει τους «Αγανακτισμένους» που αργά ή γρήγορα θα πιαστούν με τόσο φασκέλωμα που έχουν ρίξει και ρίχνουν στη Βουλή είτε για να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν… προπόνηση στο σπίτι ώστε να τελειοποιήσουν την τεχνική!
Λίγο η κίνηση με το χέρι να φεύγει με δύναμη μπροστά και με ανοιχτή την παλάμη να μας ξεφορτίζει από την αρνητική ενέργεια και την ένταση, λίγο το συνοδευτικό ξέσπασμα «πάρτα» που βγαίνει από τα βάθη της ψυχής, η μούτζα κατέληξε να είναι τόσο συχνή στην καθημερινότητα του Έλληνα όσο και η χρήση της λέξης με τα 3 «α»!

Όπως φαίνεται, η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι εκπληκτική! Χθες σας λέγαμε ότι είχαν «φύγει» περίπου 4 εκ. ανοικτές παλάμες προς τον Οίκο της Δημοκρατίας. Σήμερα το πρωί, ούτε 24 ώρες μετά, αγγίζουν τα 12 εκ! Οι μούτζες, δηλαδή, ξεπέρασαν και την αναλογία 1 προς 1 με τον πληθυσμό!

Τελικά έχουν δίκιο οι προγραμματιστές παιχνιδιών. Δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι πολύπλοκο ένα παιχνίδι για να είναι και εθιστικό…

http://www.vouleftis.gr/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα