Πέθανε η χορέυτρια Λουίζα Μελίντα, θεία του Μπουρδούμη

Η Λουίζα Μελίντα, μία από τις ωραιότερες και πιο γνωστές χορεύτριες έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας σε ηλικία 64 ετών.

Η όμορφη χορεύτρια, θεία του ηθοποιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ήταν καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Τάκη Σαγιώρ, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σύζυγος της, τους αποκαλούσαν ως «Φρεντ Αστέρ και Τζίντζερ Ρότζερς της Ελλάδας».

Η Λουίζα Μπελίντα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, στον πνεύμονα τον τελευταίο καιρό . Είχε εγκαταλείψει το χορό  πάνω από μία δεκαετία ενώ τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί περισσότερο στην πρόζα αξιοποιώντας τις σπουδές που είχε κάνει σε δραματική σχολή.

Ο θάνατος λύγισε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που ήταν θεία του, αδερφή του πατέρα του. Ο Αλέξανδρος δεν έλειψε από το προσκεφάλι της θείας του. Την επισκεπτόταν πολλές φορές και έκανε ό,τι μπορούσε για να της απαλύνει τον πόνο. Της κρατούσε συντροφιά, της έδινε κουράγιο και την εμψύχωνε. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Λουίζα Μελίντα ήταν συγκινημένη από την συμπεριφορά του αγαπημένου της ανιψιού.

Ο ηθοποιός στεναχωρήθηκε όταν ενημερώθηκε πως η κατάσταση της υγείας της ήταν αναστρέψιμη. Ήθελε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την βοηθήσει. Συμμερίστηκε την κατάσταση της θείας του και έδειξε έμπρακτα την αγάπη του γι’ αυτήν. Κάτι που εισέπραξε η Λουίζα Μελίντα και αναχώρησε αναπαυμένη για το μεγάλο ταξίδι.

Η κηδεία της χορεύτριας και ηθοποιού Λουίζας Μπελίντα, όπως ανακοινώθηκε θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα