Γυμνή φωτογραφία της Rihanna και φήμες

Σε εξώφυλλα περιοδικών φιγουράρει και αυτή την εβδομάδα η νεαρή τραγουδίστρια Rihanna, η οποία αυτή την εβδομάδα δεν μας απασχολεί με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αλλά με όσα συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρά της.

Το μοντέλο/περσόνα Natasha «Tajah» Burton, που ίσως διψά για λίγη δόξα, μίλησε στην εφημερίδα «The Sun» και ισχυρίστηκε πως η Rihanna είναι bisexual, αναφέροντας μάλιστα πως οι δύο γυναίκες έζησαν και μια μικρή περιπετειούλα...

«Δεν θα την χαρακτήριζα gay. Θα έλεγα πως είναι bisexual. Ήταν εκπληκτικό, ενθουσιάστηκα. Δεν το περίμενα και είχε πολύ πλάκα. Το sex ήταν πολύ καλό, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, είχαμε μια επαφή. Με ενέπνευσε και βοηθήσαμε η μια την άλλη να φτάσει στο αποκορύφωμα», δήλωσε η Natasha.

Βέβαια σαν να μην έφτανε όλο αυτό, άλλο ένα πισόπλατο χτύπημα ήρθε για την Rihanna, καθώς από χθες το βράδυ κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της που βρίσκεται μόνο με το εσώρουχο στο μπάνιο της. Υπάρχουν φήμες πως ο πρώην σύντροφός της, Matt Kemp, είναι εκείνος που δημοσίευσε τη φωτογραφία.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, αλλά όπως και να έχει ας συμβουλεύσει κάποιος της 23χρονη star να σταματήσει επιτέλους να φωτογραφίζεται γυμνή στο μπάνιο της...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα