Πέθανε στα 54 της η Teena Marie

Σε ηλικία 54 ετών, η Teena Marie, η οποία έγραψε ιστορία ως η πρώτη λευκή τραγουδίστρια της R&B, έφυγε από τη ζωή. Η Marie βρέθηκε νεκρή το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι της στο Pasadena. Η κόρη της, που την βρήκε αναίσθητη, κάλεσε την αστυνομία και πήρε τηλέφωνο αμέσως στις πρώτες βοήθειες.

Δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου της, όμως ο εκπρόσωπος της ανέφερε ότι η Teena πέρασε πρόσφατα ένα μεγάλο νευρικό κλονισμό (πριν από έναν μήνα περίπου) και προσπαθούσε ακόμα να αναρρώσει.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, που έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες όπως το «I Need Your Lovin’» και το «Lovergirl», ήταν μια μικροκαμωμένη γυναίκα με πολύ δυνατή φωνή, όπως είχε γράψει ο Dennis Hunt στην εφημερίδα «The Times» έπειτα από μια εμφάνισή της το 1981.

Η Teena Marie γεννήθηκε στη Santa Monica στις 5 Μαρτίου του 1956 και ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά σε ηλικία οκτώ ετών.

Η Teena έλειπε για αρκετά χρόνια από τον χώρο και επέστρεψε μετά από πολυετή μάχη που έδωσε για να ξεπεράσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Φίλοι και συγγενείς είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατό της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα