Έφυγε ξαφνικά από ζωή ο "Mister Ζονκ"

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τον κόσμο της τηλεόρασης. Ο Μπάμπης Τεκέλογλου για πολλά χρόνια εργαζόταν πίσω από τις κάμερες. Με το χιούμορ του όμως είχε καταφέρει να κερδίσει και τη θέση του «Mister Ζονκ» στο «Μεγάλο παζάρι» του Mega με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Την κουρτίνα ένα ή το κουτί δύο; Κι αν πετύχεις τον Ζονκ;». Μία από τις φράσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Μεγάλο παζάρι», με την οποία κορυφωνόταν η αγωνία των τηλεθεατών. Το τηλεπαιχνίδι παιζόταν για τέσσερα χρόνια στο Mega σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Οι παίκτες διεκδικούσαν πολλά χρήματα και δώρα, ενώ το χειρότερό τους ήταν όταν έβλεπαν πως πίσω από την κουρτίνα ήταν ο «Mister Ζονκ». Ομως, παρ’ ότι οι συμμετέχοντες έχαναν τα χρήματα, γελούσαν πάντα με όσα σκάρωνε ο «Mister Ζονκ». Κι αυτό ήταν ένα χάρισμα που είχε ο Μπάμπης Τεκέλογλου: να προσφέρει απλόχερα το γέλιο, ενώ ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές τις αντιμετώπιζε με χαμόγελο.

Ο Μπάμπης ήταν ένα πολύ απλός άνθρωπος, σκληρά εργαζόμενος ως ηλεκτρονικός στον χώρο της τηλεόρασης, την οποία αγαπούσε πολύ! Εργαζόταν στο στούντιο Alfa και όταν γυριζόταν το «Μεγάλο παζάρι», οι υπεύθυνοι του τηλεπαιχνιδιού τον είδαν και δημιούργησαν τον «Mister Ζονκ», μια τηλεοπτική φιγούρα που αγαπήθηκε πολύ! «Κι αν είμαι ζονκ, μη με φοβάσαι» ήταν ένα τραγούδι που έλεγε κι ο ίδιος παραφράζοντας τους στίχους από το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Το πρωί της 30ής Αυγούστου ο Μπάμπης αποχαιρέτησε τη μητέρα του, με την οποία έμενε και έφυγε για την εργασία του στο στούντιο Alfa. Σταμάτησε σε ένα μαγαζί για να πάρει υλικά που χρειαζόταν. Καθώς τα φόρτωνε στο αυτοκίνητο ένιωσε έναν πόνο. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ήταν πολύ αργά. Ο «Ζονκ» είχε φύγει!

Στις 10 Αυγούστου ο Μπάμπης είχε γενέθλια και ο «τοίχος» του στο Facebook γέμισε ευχές. Στον ίδιο τοίχο είκοσι μέρες αργότερα όλοι του εύχονταν «καλό ταξίδι». Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του είχε μαθευτεί...

Στην κηδεία παρευρέθηκαν εκτός από τους συγγενείς και αρκετοί φίλοι από τον χώρο της τηλεόρασης, που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Ο Μπάμπης τούς έκανε πρώτη φορά να κλάψουν! Σίγουρα όμως, αν μας βλέπει από κει πάνω, θα γελά κάνοντας ένα από τα γνωστά του αστεία. Κι ίσως να τραγουδά «αν είμαι ζονκ, να με θυμάστε»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα