Η Παπαρίζου και ο "πονοκέφαλος" με το ΣΔΟΕ

Όπου και να βρεθεί, κι όπου να σταθεί η Έλενα Παπαρίζου την ρωτάνε για τον περιβόητο έλεγχο που της έκανε το ΣΔΟΕ για μια συναυλία της στην Κεφαλονιά.

Έτσι κι αυτή με μια συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» θέλησε να δώσει οριστικό τέλος στην όλη συζήτηση.

«Όπως κι εγώ κάνω τη δουλειά μου, έτσι και οι εφοριακοί κάνουν τη δουλειά τους και καλά κάνουν. Δεν ήρθαν για να μας εκθέσουν. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την εταιρεία που διοργανώνει τη φετινή μας περιοδεία και ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είχε επίσης συμβόλαιο με τη διοργανώτρια εταιρεία στην Κεφαλονιά», λέει η τραγουδίστρια.

Οπότε αλλού να πάτε να ζητήσετε την ευθύνη. Εκείνη μόνο τραγουδά. Τι γίνεται με τα οργανωτικά της συναυλίας δεν γνωρίζει.

Πάντως το γεγονός είναι γεγονός. Στη συναυλία της Έλενας στο Ληξούρι διαπιστώθηκε σωρεία φορολογικών παραβάσεων αφού βρέθηκαν περίπου 8.500 μη θεωρημένα εισιτήρια και επίσης δεν είχε δοθεί στη ΔΟΥ της περιοχής το συμβόλαιο με την αμοιβή των τραγουδιστών.

Η Έλενα δεν φαίνεται να βάζει και πολλές σκοτούρες στο κεφάλι της. Πάντως μας συμβουλεύει να μην πιστεύουμε ότι οι καλλιτέχνες βγάζουν και πολλά χρήματα στις συναυλίες.

«Με μια συναυλία δεν βγαίνουν τόσα χρήματα, όσα πιστεύουν μερικοί. Σίγουρα κάποια επαγγέλματα, επειδή βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας τραβάνε πιο πολύ την προσοχή του κόσμου. Είναι λογικό αυτό, όταν είσαι στο φως κινδυνεύεις να καείς», λέει.

Κοίτα να δεις τώρα που θα αρχίσουμε να τους λυπόμαστε τώρα για την ταλαιπωρία που τραβάνε!

Πάντως η Έλενα νίπτει τας χείρας της. Η ίδια και η φοροδιαφυγή δεν έχουν καμία σχέση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα