Νικόλαος - Τατιάνα: Γάμος σε "παραμύθι"

Αυτός ο γάμος ήταν όντως πριγκιπικός! Και τι δεν είχε; Άμαξες, άλογα, βασιλιάδες και βασίλισσες, όλα ήταν σαν να είχαν βγει από παραμύθι.

Ο Νικόλαος μαζί με τον πατέρα του, τα αδέλφια του Παύλο και Φίλιππο, τα παραγαμπράκια του και τους φίλους του έφτασαν στις Σπέτσες με το σκάφος της μητέρας του «Αφρόεσσα».

O Κωνσταντίνος επέλεξε για την εμφάνισή του ένα φράκο σε σκούρο μπλε χρώμα ενώ γαμπρός και αδέλφια έλαμπαν μέσα στα γκρι κοστούμια τους με ασορτί γραβάτα παρακαλώ σε αποχρώσεις του γκρι, σιέλ.

Φτάνοντας στις Σπέτσες ο Νικόλαος χαιρέτισε με ένα γλυκό φιλί τη μητέρα του που τον περίμενε συγκινημένη και αφού χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει το γάμο, πήρε τη θέση του και περίμενε με αγωνία τη νύφη.

Κι εκείνη δεν τον άφησε να περιμένει και πάρα πολύ. Γύρω στις 19:30, έκανε την εμφάνισή της, έχοντας στο πλευρό της τον πατριό της και έμοιαζε με πραγματική βασιλοπούλα.

Το νυφικό της ήταν υπέροχο, φτιαγμένο από μετάξι και δαντέλα, δια χειρός Άνχελ Σάντσες. Το πέπλο της ήταν μακρύ και λιτό ενώ στα μαλλιά της φορούσε μια υπέρκομψη τιάρα.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της δεν είχαν καμία υπερβολή. Ο Μάικλ Χαραλάμπους προτίμησε για εκείνη ένα χαλαρό σινιόν που ταιριάζει τόσο με την ηλικία, όσο και με την ιδιοσυγκρασία της Τατιάνας, ενώ ο Φρέντι Καλομπράτσος επέλεξε γήινα χρώματα για το μακιγιάζ που αναδείκνυαν τα υπέροχα γαλανά της μάτια.

Η Τατιάνα έφτασε στην εκκλησία πάνω σε μια άμαξα, στολισμένη με λεβάντες, στάχια και μήλα, στοιχεία άκρως ελληνικά, την οποία έσερνε ένα καφέ άλογο.

Μαζί της ήταν επίσης έξι κολλητές της που ήταν οι παράνυμφοί της και φυσικά τα κοριτσάκια παρανυφάκια, οι κόρες του Παύλου και της Αλεξίας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με όλες τις τιμές και οι δύο σύζυγοι πλέον βγήκαν από το μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, αγκαλιασμένοι και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Με το που βγήκαν άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα οι καμπάνες, ενώ τα φλας που άστραφταν έκαναν τη νύχτα μέρα! Και επειδή ο κόσμος περίμενε ένα φιλί από τους νεόνυμφους, εκείνοι δεν τους χάλασαν το χατίρι. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού δεν μπορούσαν με τίποτα να κρύψουν το έρωτά τους και την ευτυχία τους.

Μετά την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο κτήμα Κούτση, όπου έγινε ένα γλέντι τρικούβερτο.

Ο λαμπερός γάμος Νικόλαου και Τατιάνας

Νικόλαος – Τατιάνα: Εικόνες λαμπερού γάμου

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα