Τζούλια Αλεξανδράτου και γιος πολιτικού στο Πολεμικό μουσείο
Φωτογραφίες με μεταμεσονύχτιες ερωτικές στιγμές γιου πρώην βουλευτή με την Τζούλια Αλεξανδράτου μέσα στο Πολεμικό Μουσείο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Veto», ξεσηκώνοντας νέο σάλο μετά το γαμήλιο πάρτι Χρουσαλά - Πατίτσα στο «Αβέρωφ». Όπως ανακοινώθηκε, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.
Η Τζούλια και ο γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, Γεράσιμος, απαθανατίστηκαν στο τζιπ του, εντός του πάρκινγκ του Μουσείου όπου ο νεαρός υπηρετεί την θητεία του στο Ναυτικό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης πήρε αγκαζέ την ξανθιά και, μετά το μπαλαμούτι και τα «καυτά» φιλιά, συνέχισαν στους εσωτερικούς χώρους.
Το περασμένο Σάββατο, 19 Ιουνίου, ο γιος του πρώην βουλευτή έφυγε από το Μουσείο την ώρα που η σειρά του κοιμόταν και πήγε στο bar - restaurant «Ναργιλέ», στην Κηφισιά, όπου εμφανιζόταν η Τζούλια. Η βραδιά συνεχίστηκε σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και κατέληξε στους χώρους όπου φυλάσσονται κειμήλια από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Γεράσιμος και Τζούλια πέρασαν και από τον θάλαμο όπου κοιμούνται οι στρατιώτες, με την ξανθιά να μοιράζει αυτόγραφα και να τραγουδά το σουξεδάκι της «Στόχος είναι τα λεφτά». Λίγη ώρα αργότερα, οι δυό τους αποχώρησαν προς το υπόγειο πάρκινγκ για τα περαιτέρω...
Μετά τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου προκειμένου να ερευνηθούν και να καταλογιστούν τυχόν ευθύνες.
Από το απόγευμα του Σαββάτου που η εφημερίδα κυκλοφόρησε στα περίπτερα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμανε συναγερμός για τις «επιτυχίες» του ναύτη και υιού του γραμματέα της ΝΔ, Γεράσιμου Ζαγορίτη.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας περιγράφει τη συνάντηση του Γεράσιμου με την Τζούλια, που ξεκίνησε από εστιατόριο και κατέληξε σε μια καυτή βραδιά στο υπόγειο πάρκινγκ του Πολεμικού Μουσείου, στο οποίο υπηρετεί τη θητεία του ο πρώτος.
Από νωρίς το πρωί, οι φωτογραφίες που περιέχονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και από τα στελέχη της ΝΔ που βρίσκονται στο συνέδριο του κόμματος. Διάφορα σχόλια ακούγονται, χωρίς όμως, έως αυτή την ώρα, να έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση κυρίως από τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη που αναμένεται να παραδώσει σκυτάλη για τη γραμματεία της παράταξης.
Στους στρατιωτικούς κύκλους, το θέμα έχει προκαλέσει έντονη ενόχληση, μια και πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε εκείνο του γάμου της Μαριέττας Χρουσαλά στο κατάστρωμα του θωρηκτού «Αβέρωφ».
Το γεγονός πληροφορήθηκε ο αρχηγός του Γ.Ε.ΕΘ.Α. χθες, την ώρα που βρισκόταν στην κηδεία του άτυχου συνεργάτη του Μ. Χρυσοχοΐδη, Γιώργου Βασιλάκη. Αμέσως έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος στις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην είσοδο του Πολεμικού Μουσείου και, αφού διαπιστώθηκε ότι στο υλικό φαίνεται η Τζούλια Αλεξανδράτου να μπαίνει στον χώρο του μουσείου στις 5 τα ξημερώματα, αμέσως διετάχθη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Τζούλια φαίνεται να συνομιλεί με τους σκοπούς στην πύλη και να βγαίνει χαιρετώντας τους οπλίτες.
Star.gr

Green Interactive Media : Κατασκευή Ιστοσελίδων, NewsPortals. www.greeninteractive.gr
Jetway Aviation : Ναυλώσεις αεροσκαφών, ελικοπτέρων, πτήσεις charter, Air Taxi. www.jetway.gr
VideoGallery : Φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπίσεις γάμων, βαφτίσεων εκδηλώσεων. www.videogallery.gr

Νέα Φιλική Εταιρεία: Επιστολή - κόλαφος στην Άνγκελα Μέρκελ
Επιστολή – κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε ο σύλλογος «Νέα Φιλική Εταιρεία», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από- Σταρόβας: "Η Μενεγάκη είναι ΄σεξι, όχι η Aniston" Βίντεο
- Κοκκίνου - Βανδή: Δάκρυα για τον 4χρονο φίλο τους που έσβησε
- "Χάνω την ψυχραιμία με τα παιδιά μου" Βίντεο
- Το πιο καυτό αρσενικό στον κόσμο
- Η ομοιότητα που εξέπληξε τους πάντες
- Η κόρη του Μικ Τζάγκερ προκαλεί!
- Καλλέργη - Κωστέτσος: Άγρια μάχη στο ατελιέ!












