Τι λένε οι επώνυμοι για την οικονομική κρίση

Μπορεί οι πρόσφατες περικοπές μισθών και επιδομάτων να μην αγγίζουν τόσο τον χώρο της showbiz αλλά εν μέσω οικονομικης κρίσης αρκετοί celebrities αποφάσισαν είτε να μοιραστούν τον πόνο τους είτε να… συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο.

«Η ασυδοσία που υπήρχε θα είχε κάποια στιγμή το κόστος της. Ηρθε η ώρα να γίνει καταμέτρηση των λαθών» πρότεινε πρόσφατα η Αννα Βίσση.

«Έκοψα ήδη μία γραμμή κινητού», μας εκμυστηρεύτηκε από τη μεριά του ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ για το τέλος της δισκογραφίας αλλά και της νύχτας, μίλησε πρώτος ο Σταμάτης Γονίδης.«όταν τα έξοδα πληθαίνουν, επόμενο είναι ο κόσμος να δυσανασχετεί και να μην έχει όρεξη να διασκεδάσει» Όπως είπε

Η Καλομοίρα ως νέα δήλωσε ότι μέχρι και λαντζιέρισσα μπορεί να δουλέψει εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης. «Είμαι νέα και δεν με νοιάζει αλλά αγχώνομαι για τους γονείς μου», είπε. Το καλύτερο όμως σας το φυλάξαμε για το τέλος.

Ο λογος της Τζούλιας ήταν όλα τα λεφτά. Όπως είπε διατίθεται να μας βγάλει από την οικονομική κρίση και να συμμετέχει με… οποιονδήποτε τρόπο. «Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω στον χώρο της πολιτικής». Ας το σκεφτούμε λοιπόν. Αν «εισέλθει» ίσως τελικά να τα πάμε καλύτερα…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα