Η Άννα Βίσση μιλά για Πάνια - Καρβέλα

Με τον Φοίβο δεν έδεσε η χημεία της, αν και προσπάθησαν να συνεργαστούν. Θαυμάζει την Αννίτα ως μαμά και προετοιμάζεται πυρετωδώς με τον Sakis για ένα show όπου... θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος! Τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη έκανε η Αννα Βίσση σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και στους παραγωγούς Αναστασία Αργυριάδου και στον Αλέκο Γαβριηλίδη.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έκανε κατάθεση ψυχής και μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Φοίβο, που τελικά δεν ευδοκίμησε. «Ο Φοίβος πάντα αγαπούσε τον Νίκο και το έλεγε. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές επιτυχίες. Είχαμε βρεθεί κάποια χρόνια πριν, αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία μας. Είχαμε δοκιμάσει μαζί ένα κομμάτι στο στούντιο, το οποίο μετά είπε μια άλλη τραγουδίστρια».

Λίγο πριν από τον γάμο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια η τραγουδίστρια είπε: «Με ενδιαφέρει να 'ναι ευτυχισμένοι και είναι. Ο ερχομός του παιδιού, του μικρού Ανδρέα, ήταν κάτι ευτυχέστατο για εκείνους, γιατί δημιούργησαν οικογένεια. Μ' αρέσει να βλέπω την Αννίτα μάνα. Είναι φοβερά ολοκληρωμένος άνθρωπος και ολοκληρωμένη γυναίκα. Με τσαμπουκά ατόφιο».

Ο Νίκος Καρβέλας της έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αλλά είναι κι εκείνος που θα γράψει το νέο ντουέτο της με τον Σάκη Ρουβά. «Θέλουμε να κάνουμε ντουέτο με τον Σάκη. Ο Νίκος έχει τη διάθεση να γράψει το τραγούδι. Και στο show υπάρχει η διάθεση να κάνουμε διάφορα σκετσάκια. Θέλω να κάνουμε αστεία πράγματα. Μ' αρέσει να λύνεται ο κόσμος και να γελάει». Οσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Νίκο Καρβέλα, υποστηρίζει: «Υπάρχει καλή διάθεση να δουλέψουμε. Δεν θέλουμε να έχουμε πίεση πάνω σ' αυτό.

Η σχέση μου με τον Νίκο πέρασε από θύελλες ακόμη και όταν ήμασταν μαζί ως ζευγάρι ή συνεργάτες. Οταν ήμασταν φίλοι, πάλι δεν φοβηθήκαμε να πούμε αλήθειες. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται να είναι ο εαυτός του με ανθρώπους που αγαπάει. Αυτό δημιούργησε την υπέροχη σχέση που είχαμε. Μας έκανε να αγαπηθούμε ακόμη περισσότερο. Είναι έρωτας ψυχών. Εχουμε μεγάλη εκτίμηση ο ένας στον άλλον. Αυτή η αγάπη είναι πολύ σημαντική και δεν τελειώνει ποτέ. Το ερωτικό ζευγάρι έχει ημερομηνία λήξης. Ηταν πιο μεγάλη η αγάπη που είχαμε από την απλή ερωτική σχέση».

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του πατέρα της που την έκανε να φύγει στην Κύπρο εσπευσμένα. «Είχαμε μια ύφεση στην ασθένεια του πατέρα μου. Είναι ένας άνθρωπος που πάτησε τα ογδόντα, λίγο κουρασμένος από την υγεία του. Δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Θέλαμε μαζί με την αδελφή μου να πάμε και πιο πριν, για τη μητέρα μου περισσότερο, γιατί εκείνη είναι η μάνα, που τα 'χει τραβήξει όλα. Δεν υπάρχει κάποιο μέλος της οικογένειας χωρίς τη Σοφούλα φύλακα-άγγελο. Θα ξαναπάμε την άλλη εβδομάδα. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα