Η Στέλλα Μπεζαντάκου και οι φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

Στην Αθήνα πέρασε το Πάσχα η Στέλλα Μπεζαντάκου, και όπως μας αποκάλυψε έκανε Ανάσταση σε ένα μοναστήρι στην Κερατέα, μακριά από τους... κοσμικούς και τον πολύ κόσμο.

Όσο για το πασχαλινό τραπέζι, μετά από τόσες ημέρες νηστείας; Το τίμησε δεόντως, αφού μας δήλωσε ότι έφαγε από τσουρέκι και αυγά μέχρι... αρνάκι με όλα τα ορεκτικά...

Η Στέλλα Μπεζαντάκου, λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, απασχόλησε την επικαιρότητα με τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μας αποκάλυψε, συνομιλώντας μαζί της, ότι απλώς είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τον σύντροφό της, τσαντίστηκε και της ανέβηκε η πίεση, ζαλίστηκε και πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου έμεινε για μία βραδιά.

Όταν της έγιναν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό, οι γιατροί τής ευχήθηκαν καλό Πάσχα...

Πάντως, η Στέλλα Μπεζαντάκου μας δήλωσε χαρακτηριστικά για... το περιστατικό του Ναυπλίου:

«Είχα πάει εκδρομή με τον σύντροφό μου στο Ναύπλιο. Μαλώσαμε έντονα, πήρα το αυτοκίνητό μου και δεν κατάλαβα από την σύγχυσή μου ότι στην οδό Συγγρού (σ.σ. του Ναυπλίου) οδηγούσα ανάποδα».

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες όπως όλα δείχνουν η Στέλλα Μπεζαντάκου είναι μια χαρά με το ταίρι της...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα