Ο Ψινάκης δηλώνει πάμπτωχος και μιλά για όλους

Οι ρόλοι τελικά αντιστράφηκαν και ενώ περιμέναμε να δούμε έναν Ηλία Ψινάκη να... ανακρίνει την Τατιάνα Στεφανίδου, ο δαιμόνιος μάνατζερ δεν κρατήθηκε και... αποκάλυψε πάλι στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Αξίζει να το δεις» τα πάντα για εκείνον. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικονομική κρίση, ενώ σχολίασε και την πορνοταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Όσον αφορά την οικονομική κρίση ο Ηλίας Ψινάκης για πρώτη φορά αποκαλύπτει κάτι που καταρρίπτει τον μύθο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον ίδιο και την οικονομική άνεση που τελικά δεν έχει…!

«Είμαι πάμπτωχος. Απλώς, η οικογένειά μου είναι πλούσια. Επειδή μ’ αρέσει να ζω στην Ελλάδα, αναγκάζομαι να δουλέψω για να ζω καλά, όπως θέλω εγώ». Δεν θέλω εγώ να τα ξύνω και να μου τα χώνουν οι άλλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δαιμόνιος μάνατζερ...

Όσο για τις εκλογές του Οκτωβρίου και την αιφνιδιαστική απόφασή του τελικά να αρνηθεί στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ευγενικά, την κάθοδό του στις εκλογές, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο Μπουμπούκος μου τα έκανε ΣΥΡΙΖΑ. Όταν μου έκανε την πρόταση ο κ. Kαρατζαφέρης, ο Άδωνις έγινε μπαρούτι. Είπε «αν τον πάρετε αυτόν, φεύγω». Οπότε πήρα τον (π…) από μόνος μου. Μετάνιωσα που δεν πήγα στη Βουλή, γιατί και εκεί, μη νομίζετε, ένα (μπ…) είναι.»

Με την Ευγενία Μανωλίδου μιλάνε στον πληθυντικό ακόμα, χωρίς να αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής στη συνεργασία τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», κάποιο πρόβλημα.

Η συζήτηση ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα μπορούσε να μη στραφεί και στο περιβόητο ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου:

«Μια χαρά τα διαχειρίζεται. Αυτή είναι, αυτό θέλει να κάνει και γουστάρει να το κάνει. Δεν ξέρω πόσα πήρε, αλλά τα πάντα έχουν την τιμή τους. Ή το βλέπεις και δεν το βρίζεις ή το βρίζεις και δεν το βλέπεις. Φταίει τελικά η Τζούλια ή μήπως όλοι εμείς;», αναρωτήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης, υποστηρίζοντας άμεσα με τα λεγόμενά του την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τι γνώμη έχει όμως ο πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά για τον Λάκη Λαζόπουλο και το τσαντίρι του;

«Δεν μπορείς να είσαι υπέρ των φτωχών, των αδυνάτων, των βιοπαλαιστών, των αναρχικών και να τον βλέπω να πηγαίνει στα τζετ και στα σκάφη που πάω κι εγώ, στους κρατούντες. Σε αυτούς να τα λέει, όχι στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης .

Ο Ψινάκης μιλά για Τζούλια, Μανωλίδου, Τατιάνα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα