Συντετριμμένη η Άννα Βαγενά μετά το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα τελεστεί η κηδεία του Λουκιανού Κηλαηδόνη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της συζύγου του, Άννας Βαγενά.

Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 74 ετών ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ο θάνατός του επήλθε λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας.

44 χρόνια κοινής πορείας και μια μεγάλη αγάπη πραγματική σφραγίστηκαν με το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη το πρωί της Τρίτης. Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της συζύγου του Άννας Βαγενά έγινε γνωστό το γεγονός που σκόρπισε θλίψη σε όλους που αγάπησαν τα τραγούδια του.

«Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες. Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη.» ανέφερε η ανακοίνωση.

Καταβεβλημένη, με φωνή που φανέρωνε τον πόνο της, η Άννα Βαγενά δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο για την απώλεια της, όταν η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» επικοινώνησε μαζί της, παρά αρκέστηκε στα όσα έγραφε η ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Έχουμε στείλει ένα μήνυμα, αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που έχω να πω» ανέφερε μονάχα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα