Το τελευταίο "αντίο" στον γιο του Γιώργου Γεωργίου. Bίντεο

Ο Γιώργος Γεωργίου βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του καθώς την περασμένη Δευτέρα έφυγε από τη ζωή ο 35χρονος γιος του. Ο Τάσος Γεωργίου, ο οποίος έπασχε από την σπάνια ασθένεια “Αταξία του Φρίντριχ” κηδεύτηκε σήμερα και ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή La biri biri για το χαμό του:

«Πιστεύω ότι η κλάση του ήταν τεράστια. Τον βρήκε αυτή η ατυχία της πολύ σπάνιας ασθένειας. Είναι 1 παιδί στο 1,5 εκ. Το όνειρο του ήταν να γίνει σκηνοθέτης. Δεν μπορούσε να το κάνει μετά, μπήκε στην αναπηρική πολυθρόνα. Ο Τάσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους Έλληνες, είτε τον ξέρουν είτε όχι. Παλιά είχε κάνει και εκπομπές, πιτσιρικάς με ροκ εκπομπές. Έφυγε. Έφυγε.

Έγινε ξαφνικά αυτή η ιστορία και οφείλεται στην αρρώστια του. Να φανταστείς ότι όταν έπαθε το εγκεφαλικό η πίεση του πήγε 2. Και μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός. Η καρδιά του όσο αντέξει. Δεν άντεξε η καρδιά του. Καμιά βδομάδα έζησε. Ήταν η ασθένεια η οποία του έκανε καρδιακή ανεπάρκεια, το ανοσοποιητικό του σύστημα λόγω της ασθένειας του Φρίντριχ του στέρησε τα πάντα. Το μόνο καλό είναι ότι όπως τον είδα τώρα ήταν πολύ ήρεμος. Πολύ ήρεμος. Δεν το περίμενα. Τόσο όμορφος», είπε ο Γιώργος Γεωργίου.

Η κηδεία του Τάσου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο, παρουσία πλήθος κόσμου.

zappit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα