Ψωμιάδης για Πάολα: Τι ήπιες κορiτσι μου; Ο Καζαντζίδης είναι... Βίντεο

Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις της Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη για τον οποίο είπε ότι εκμεταλλεύτηκε τον ανθρώπινο πόνο.

«Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία» είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στη Real Life.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής "Όλα Καλά" του Μακεδονία TV:

«Δηλώσεις άστοχες θα' λεγα, με σπασμένα φρένα. Εγώ είμαι φαν της Πάολα, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή. Θα την έλεγα αν την είχα απέναντί μου "Τι ήπιες κορiτσι μου;". Γιατί πρέπει να γνωρίζει ότι ο Στέλιος ο Καζαντζίδης είναι ο Μέγα Αλέξανδρος του λαϊκού τραγουδιού. Τραγούδησε όσο κανείς άλλος για τη Ρωμιοσύνη. Ήταν ο ίδιος η Ρωμιοσύνη.

Από κει και πέρα μηδενίζοντας την εποχή εκείνη είναι σαν να μηδενίζεις τους μεγάλους τραγουδιστές της εποχής εκείνης. Γιατί δεν ήταν μόνο ο Στέλιος. Πρέπει να τα ακούν ιδιαίτερα κάποιες τραγουδίστριες οι οποίες κάνουν καριέρα ξεβpάκωτεs. Και θέλω να πω στην κυρία Πάολα... Στα ποτ πουρί, που την ακούω και τη θαυμάζω, πολλά τραγούδια είναι του Στέλιου Καζαντζίδη. Άρα είναι διαχρονικός και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για τον Καζαντζίδη.»

greek-web

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα