Πένθος για την Πάολα. Έχασε την 28χρονη κουμπάρα της

Η τραγουδίστρια μετά τον πατέρα της έχασε και την 28χρονη κουμπάρα της Γεωργία Ζησάκη

Βαρύ πένθος για την Πάολα. Η τραγουδίστρια μετά τον χαμό του λατρεμένου πατέρα της και το σοκ του θανάτου του καλού φίλου της Παντελή Παντελίδη αποχαιρέτησε ακόμα ένα πολυαγαπημένο της πρόσωπο, την κουμπάρα της Γεωργία Ζησάκη.

Η 28χρονη σύζυγος του μαέστρου Γιώργου Νάτσιου, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης της τραγουδίστριας, έφυγε από τη ζωή ύστερα από ενάμιση χρόνο άνισης μάχης με τον καρκίνο.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης η Πάολα έπεσε σε βαθιά θλίψη. Η ίδια, άλλωστε, γνώριζε από πρώτο χέρι τον γολγοθά που περνούσε το ζευγάρι, ειδικά τους τελευταίους μήνες, και είχε σταθεί με περίσσια αγάπη και στους δύο. Μαζί με τον πρώην άνδρα της Φώτη Ζογγλοπίτη έζησαν από κοντά τις αγωνίες και τις προσευχές τους ελπίζοντας σε ένα θαύμα, που όμως δεν συνέβη.

Οταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, οι γιατροί σε Ελλάδα και εξωτερικό απέκλεισαν κάθε ελπίδα για την όμορφη Γεωργία, η οποία στις 8 Αυγούστου του 2015 είχε ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου με κουμπάρα την Πάολα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, είχε βαφτίσει και το μονάκριβο αγοράκι του ζευγαριού, τον Αγγελο.

Οι χοροί και το γλέντι εκείνης της βραδιάς, που είχαν κρατήσει ως το πρωί, έμειναν αξέχαστα στους καλεσμένους τους. Χθες το μεσημέρι σχεδόν οι ίδιοι άνθρωποι αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια την πρώην αθλήτρια του στίβου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Τίρναβο της Λάρισας, που ήταν και ο τόπος καταγωγής της. Τραγική φιγούρα ο άνδρας Γιώργος Νάτσιος, τον οποίο η Πάολα κρατούσε σφιχτά από το χέρι προσπαθώντας να τον παρηγορήσει.

 

 


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα