Νέες εξελίξεις στο διαζύγιο των Brangelina

Έχουν περάσει κάποιες εβδομάδες από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν για πρώτη φορά από κοινού πως στο εξής ότι αφορά στο διαζύγιο δεν θα δημοσιεύεται, προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους.

Ωστόσο, ένα αποκλειστικό δημοσίευμα του Life&Style έμαθε πως η επιθετική και επίμονη προσπάθεια της Angelina να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους απέτυχε οριστικά, ενώ ο Brad Pitt είναι ξανά ο νικητής της ημέρας, αφού για την καλή του συμπεριφορά και προς συμμόρφωση της Angie, «επιβραβεύτηκε» με περισσότερες επισκέψεις.

Μία πηγή αποκάλυψε πως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον της Angelina κατηγόρησαν τον 52χρονο ηθοποιό για καταχρηστική συμπεριφορά, προβλήματα αλκοολισμού και κακή διαχείριση του θυμού του, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη. Ήταν πρόθυμη να κάνει τον ηθοποιό να μοιάζει με «κακοποιό».

Ο Brad, όμως, επικεντρώθηκε στα παιδιά του και προσφέρθηκε να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει την κηδεμονία τους.

Ο ηθοποιός με την τελευταία του εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες κατάφερε να αλλάξει άρδην την εικόνα που του είχε φτιάξει η Angelina και «επιβραβεύτηκε» ξανά.

Οι ειδικοί και οι θεραπευτές είπαν πως δεν χρειάζεται πια περαιτέρω θεραπεία ή παρέμβαση από αυτούς και πως οι επισκέψεις του μπορούν πλέον να γίνονται χωρίς την παρουσία ειδικού. Ooops! Sorry Angie..

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα