Ο Γιακουμάτος εξηγεί στη Σάσα Σταμάτη τα δύο είδη ομοφυλόφιλων

Εχω το χούι να μην είμαι ομοφυλόφιλος, άρα πρέπει να μου αρέσουν οι γυναίκες. Τι να κάνουμε; Να μου αρέσουν οι άνδρες; Είναι της μόδας τώρα, αλλά εγώ αυτή τη μόδα δεν την πάω, είμαι εκτός. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το ωραίο φύλο, ανέφερε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε και την επόμενη ερώτηση: «Έχεις παρεξηγηθεί για τις δηλώσεις σου για τους ομοφυλόφιλους και σε έχουν πει και ομοφοβικό. Σε ενοχλεί;»

Και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος εξήγησε τα δύο είδη ομοφυλόφιλων: «Πρώτον, δεν έχω πρόβλημα και έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά η σεξουαλική του καθενός - είναι δικό του θέμα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορείς να μου αναγάγεις την ομοφυλοφιλία σε παράδειγμα προς μίμηση. Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε. Τα οιστρογόνα του ήταν περισσότερα από τα ανδρογόνα. Γιατί λοιπόν να τα έχω μαζί του; Δεν είμαι ομοφοβικός».

Μάλιστα περιέγραψε πώς η τηλεόραση προβάλει ως επιτυχημένους τους ομοφυλόφιλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται παράδειγμα για τα παιδιά.

«Στην τηλεόραση, η οποία μπαίνει στο σπίτι μέσα, όλα τα παραδείγματα, το 90%, που είναι επιτυχημένα είναι ομοφυλοφιλικά», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, ανεβαίνει… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια», είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα