Τα οικογενειακά θέματα της συντρόφου του πρίγκιπα Harry δεν θα αρέσουν καθόλου στην Ελισάβετ

Πολύς κόσμος έχει αδέρφια. Το ίδιο και η αρραβωνιαστικιά του πρίγκηπα Harry, Meghan Markle. Μέχρι εδώ καλά, θα πεις. Τι συμβαίνει, όμως, όταν ο αδερφός της Meghan συλλαμβάνεται για οπλοκατοχή και επίθεση με όπλο στη σύντροφό του; Καταστροφή. Για τη βασιλική οικογένεια, τουλάχιστον.

Αποτέλεσμα εικόνας για Meghan Markle

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο ετεροθαλής αδελφός της Meghan, Thomas Markle Jr, συνελήφθη από τις αρχές να σημαδεύει με όπλο το κεφάλι της συντρόφου του, όντας μεθυσμένος, έπειτα από έναν καβγά που είχαν.

Ένας από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Thomas Markle Jr ανέφερε στους δημοσιογράφους: "Σε κατάσταση μέθης, ο Markle πήρε το όπλο του και το πίεσε στο κεφάλι της συντρόφου του, Darlene Blount, ώστε να την πείσει να φύγει", ενώ πρόσθεσε ότι η Blount κάλεσε την αστυνομία αφού πρώτα κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο για ασφάλεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, ο Markle βαρύνεται με τις κατηγορίες της απειλής, σημαδεύοντας με πυροβόλο σε άνθρωπο και παράνομη χρήση όπλου.

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται γενικά, πόσω δε μάλλον όταν το αίμα σου σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, να τα λέμε κι αυτά.

ladylike

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα