Άγριος καβγάς Σαμπρίνα και Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο του Παντελίδη

Αγριος τσακωμός ανάμεσα σε Σαμπρίνα και Μίνα Αρναούτη και μάλιστα δημοσίως. Ενα σχόλιο της τραγουδίστριας στο facebook για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη έκανε πυρ και μανία τη συνεπιβάτισσα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη στο μοιραίο τζιπ, η οποία δεν άργησε να της απαντήσει. Αποτέλεσμα; Ενας διαδικτυακός καβγάς ξέσπασε μεταξύ τους με εκατέρωθεν κατηγορίες και απειλές για μηνύσεις!

Ολα άρχισαν από την ανάρτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ενός φωτογραφικού θέματος με τη Μίνα να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Την ανάρτηση έκανε ο φωτογράφος Νίκος Δρούκας, ο οποίος είχε απαθανατίσει με τον φακό του τα εν λόγω στιγμιότυπα. Κάτω

από το post στήθηκε... χορός θετικών και αρνητικών σχολίων για την Αρναούτη.

Κάποια στιγμή κατέθεσε και η Σαμπρίνα την άποψή της. «Το αποτέλεσμα είναι μια ζωή να χαθεί και η μια κοπέλα να ταλαιπωρηθεί και να κινδυνέψει. Ισως και να μη μάθουμε ποτέ ποιος οδηγούσε, οπότε ας μην τσακώνεστε. Το τραγικό όμως είναι ότι αν οδηγούσε ο Παντελής -που κάποιοι έτσι λένε- τότε είναι τραγική ανευθυνότητα που μπήκαν στο αυτοκίνητο, επιτρέποντας σε έναν άνθρωπο που οι εξετάσεις του έδειξαν ότι στο αίμα του κυλούσε οινόπνευμα μόνο και ήταν λιώμα να οδηγήσει. Δεν εμπιστεύεσαι να μπεις σε αυτοκίνητο που οδηγεί κάποιος τόσο λιώμα. Και ακόμα χειρότερα που επέτρεψαν στον Παντελή να οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση. Οπότε να θυμάστε, αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε ποτέ μαζί» έγραψε η Σαμπρίνα.

«Εσύ όταν τα είχες με τον άλλο λαϊκό τραγουδιστή και έκανε ναρκωτικά έμπαινες στο αμάξι του ή όχι; Ή μήπως δεν ήξερες πότε έκανε χρήση; Σε παρακαλώ πολύ, κάνε μου τη χάρη…» ακολούθησε σαν σφαίρα η απάντηση της Αρναούτη.

«Μίνα, λυπάμαι αληθινά για τη φρασεολογία σου αλλά καλά θα κάνεις να ζητήσεις συγγνώμη για τη συκοφαντία σου, αλλιώς θα έχεις τρεξίματα με μηνύσεις, εκτός και αν τα ψέματα έγιναν πλέον συνήθεια για σένα» ανέβασε με τη σειρά της τους τόνους η τραγουδίστρια, η οποία φάνηκε αιφνιδιασμένη από τη λεκτική επίθεση της Μίνας.

«Σαμπρίνα μου γλυκιά κάνε ό,τι νομίζεις! Εβγαλες συμπέρασμα και άφησες εντυπώσεις χωρίς να είσαι εκεί! Εκανα το ίδιο!» σχολίασε με τη σειρά της η Αρναούτη. «Κάνεις λάθος. Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί. Επίσης δεν πρέπει να μπαίνουν σε αυτοκίνητο μεθυσμένου, αλλά ούτε και να του επιτρέπουν να οδηγεί. Αυτά δεν είναι συμπεράσματα, είναι κοινή λογική» συνέχισε η τραγουδίστρια. «Σαμπρίνα, ο ΚΟΚ λέει ότι όποιος οδηγεί δεν πίνει! Τα “αν” και τα “μήπως” είναι για την αποφυγή της ευθύνης!» ήρθε αμέσως το επόμενο σχόλιο της Μίνας.

Η ειρωνία

Το... πινγκ πονγκ συνεχίστηκε για ώρα, με τη Μίνα να γράφει κάποια στιγμή «Εντάξει, Σαμπρίνα, κοιμήσου! Αύριο θα σε παίξουν κι εσένα! Φιλάκια!». Η τραγουδίστρια φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη την ειρωνεία της. «Τι να σου πω, ρε κοπέλα μου! Δεν ξέρω γιατί έχεις τόση κακία μέσα σου! Λες να με ενδιαφέρει να με παίξουν; Ειδικά για κάτι τέτοιο; Αν αυτό είναι μπηχτή για να αποφύγεις τη μήνυση που θα σου κάνω... Δεν τσιμπάω» έγραψε με τη σειρά της. «Αν προλάβεις, γιατί θα σου κάνω πρώτη» απάντησε η Μίνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα