Στα δικαστήρια ο Σπύρος Χαριτάτος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Στα δικαστήρια θα βρεθούν σήμερα ο Σπύρος Χαριτάτος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ο δημοσιογράφος έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση στην πρώην συνεργάτιδά του και γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το νέο επεισόδιο της διαμάχης τους θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ο Σπύρος Χαριτάτος, μάλιστα, διεκδικεί ένα εκατομμύριο ευρώ από την μαγείρισσα ως αποζημίωση, χρήματα που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo θα δοθούν για τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Το πρώτο δικαστήριο ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016, αλλά είχε ματαιωθεί επειδή καμιά από τις δυο πλευρές δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Μπορεί στο παρελθόν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να είχε συνεργαστεί με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο στο “10 με 1” η συνύπαρξή τους, όμως, φαίνεται πως δεν ήταν ρόδινη. Στις 26 Φεβρουαρίου του 2013, η τηλεμαγείρισσα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και είχε αποκαλύψει πως την περίοδο που ήταν στην εκπομπή της “έκαναν καψώνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία της και να αποκτήσει αυτοάνοσο θυροειδή”. Άμεση ήταν τότε η αντίδραση του παρουσιαστή Σπύρου Χαριτάτου που κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ο Σπύρος Χαριτάτος κατέθεσε μήνυση και αγωγή μετά την εμφάνιση της Μπαρμπαρίδου σε Σκορδά – Λιάγκα, αλλά λίγο αργότερα την απέσυρε. Ωστόσο, νέα συνέντευξη της Αργυρώς στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον έκανε να επιστρέψει με νέα μήνυση.

Τώρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο για την υπόθεση...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα