Αποκάλυψη για τον George Michael: Είχε 500 εραστές μέσα σε επτά χρόνια

Ο δημοσιογράφος και φίλος του εκλιπόντος George Michael, Piers Morgans, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πως είχε 500 εραστές σε διάστημα εφτά χρόνων, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου σε φιλικό σπίτι.

Γράφοντας στην στήλη του στην Daily Mail, ο Piers ανέφερε πως ο 53χρονος υπήρξε απίστευτα ειλικρινής σχετικά με την προσωπική του ζωή και πως τον έκανε να γελάει όταν εκείνος μιλούσε για τις εμπειρίες του. “Ήξερα τον George πολύ καλά, μέσα από πολλές συντεύξεις και μία σποραδική και αρκετά διασκεδαστική σχέση μέσω mail, αλλά τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για εκείνη τη βραδιά”, έγραψε ο δημοσιογράφος. “Ήταν εξωφρενικά ειλικρινής και αποκάλυψε πως είχε κοιμηθεί με 500 άντρες τα περασμένα εφτά χρόνια. Ο George, που μας είχε κάνει όλους να ξεκαρδιστούμε στα γέλια με την σοκαριστική του ειλικρίνεια, είχε πει γελώντας ότι είχε αποφασίσει να παραδεχτεί τα πάντα έτσι ώστε να μην μπορεί ο κόσμος να τον εκθέσει για τίποτα”.

Του αποκάλυψε επίσης ότι την περίοδο εκείνη τον εκβίαζε ένας Γάλλος, τον οποίο ο γνωστός τραγουδιστής είχε ξεχάσει να πληρώσει για τις σεξουαλικές του υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον Μόργκαν, στο ίδιο δείπνο ο Μάικλ του εξομολογήθηκε ότι η μόνη γυναίκα με την οποία θα ήθελε να κάνει έρωτα ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ακόμη ότι ο μόνος λόγος που μετάνιωσε όταν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κάνει ανήθικη πρόταση σε αστυνομικό στο Μπέβερλι Χιλς, ήταν γιατί στεναχώρησε τους φανς του.

Ο Μόργκαν χαρακτηρίζει τον Τζορτζ Μάικλ ως «βασανισμένη ιδιοφυία» και καταλήγει γράφοντας ότι ελπίζει να βρήκε πλέον την γαλήνη που του αξίζει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα