George Michael: Προσπαθούσε επί 18μήνες να χωρίσει από τον σύντροφο του!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενδεχομένως θα μπορούσαν να εξηγήσουν τις συνθήκες θανα΄του του Τζορτζ Μάικλ και στο επίκεντρο έχει μπει η σχέση του με τον σύντροφο του σύντροφό του Φάντι Φαουάζ και ο ρόλος που έπαιξε στον θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη.

Όπως προκύπτει από νέες έρευνες ο Τζορτζ Μάικλ τους τελευταίους 18 μήνες ζητούσε διαρκώς από τον σύντροφο του να χωρίσουν, αλλά του στάθηκε αδύνατο να μείνει αμετακίνητος στην απόφασή του γιατί ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να λέει όχι! Αυτό ισχυρίζεται ένας συγγενής του εκλιπόντος σουπερστάρ μιλώντας σε βρετανικά Μέσα.

Μάλιστα, όπως τόνισε, ο Τζορτζ Μάικλ είχε διώξει τον Φαουάζ από το σπίτι και του είχε ζητήσει να μην ξαναέρθει, αλλά εκείνος επέστρεφε και τον διεκδικούσε και δεν δεχόταν τον χωρισμό.

Όπως δήλωσε στη "Sun" ο συγγενής του Τζορτζ Μάικλ: Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ο Τζορτζ είπε στον Φάντι ότι δεν θέλει να τον βλέπει άλλο, αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν. Ο Τζορτζ ήταν τόσο γλυκός και γενναιόδωρος, αλλά μου έλεγε διαρκώς πως η μεγαλύτερη αδυναμία του ήταν ότι ποτέ δεν μπορούσε να πει όχι, ούτε σε σεξ, ούτε σε ναρκωτικά, ήταν τέτοια η προσωπικότητά του. Ήταν αρκετά ευάλωτος γιατί έλεγε πάντα ναι. Ποτέ δεν στάθηκε δυνατά στα πόδια του".

Ακόμη υπάρχει πέπλο μυστηρίου σχετικά με τις αιτίες θανάτου του σουπερστάρ, ενώ ο εραστής του τόνισε ότι τα tweet ότι ο Μάικλ ήθελε να αυτοκτονήσει ήταν προϊόν χακαρίσματος στον λογαριασμό του. Ωστόσο, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας έχει αποκλειστεί καθώς ο σταρ ετοίμαζε λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή δεδομένου ότι οι εργασίες συνεχίζονταν στην έπαυλη του Μάικλ στο Οξφορντσάιρ, εταιρείες κέτερινγκ πηγαινοέρχονταν όπως και ανθοπώλες. Ο ίδιος ο Φάντι Φαουάζ είχε θεαθεί να μπαινοβγαίνει στην οικία, αλλά ο Μάικλ ήταν άφαντος.

Μόλις χθες αποκαλύφθηκε ότι ο Μάικλ με τον Φαουάζ και τον πατέρα του εραστή του ταξίδεψαν έναν μήνα πριν από τον θάνατό του στη Βιέννη στην κλινική όπου είχε νοσηλευτεί πριν από έξι χρόνια όταν κόντεψε να πεθάνει από πνευμονία. Τότε είχε μείνει τρεις ημέρες σε κώμα και οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοστομία και του έσωσαν τη ζωή.

Ο Φαουάζ είπε ότι πήγαν στη Βιέννη για την πώληση ενός αντικειμένου σύμφωνα με την Daily Mirror.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο σταρ με τον σύντροφό του πήγαν τον Νοέμβριο στη Βιέννη και είδαν και πάλι τον γιατρό για να τον συμβουλευθούν για ιδιωτικό ιατρικό θέμα.

Η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει το παζλ του θανάτου του σταρ, καθώς εικάζεται να πέθανε από υπερβολική δόση.

Νέα αποτελέσματα ερευνών αναμένονται σε έξι ή οκτώ εβδομάδες.

dailymail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα