Κέλλυ Σακάκου: Πέθανε 6 μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του συντρόφου της ζωής της Σπύρου Φασιανού, άφησε την τελευταία της πνοή η παρουσιάστρια θρύλος Κέλλυ Σακάκου. Έφυγε χθες  στις 4 30 μετά από τα πολλά προβλήματα που της δημιούργησε η νόσος Πάρκινσον..Το καλοκαίρι πέθανε και ο αγαπημένος της σύζυγος Σπύρος Φασιανός, κάτι που επιβάρυνε και κλόνισε την εύθραυστη πλέον υγεία της. Σύμφωνα με τον αγαπημένο της φίλο δημοσιογράφο Δημήτρη Γκοσμάνη η κηδεία της θα γίνει στον οικογενειακό της τάφο στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι μετά από επέμβαση που έκανε στο ισχίο και την ταλαιπωρούσε πολύ. Πονούσε όμως εκτός από σωματικά και ψυχικά αφού δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου Σπύρου Φασιανού.

Η Κέλλυ Σακάκου είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στη Freddo "Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση… Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του".

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα