Παντελίδης: Στοιχεία – φωτιά από το πόρισμα! Στη θέση του συνοδηγού ο τραγουδιστής

Στοιχεία – φωτιά περιλαμβάνει το πόρισμα που έχει στα χέρια της η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για το μοιραίο για τη ζωή του τραγουδιστή τροχαίο στις 18 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων ανατρέπουν όλα τα μέχρι σήμερα δεδομένα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο ποιος οδηγούσε το μαύρο τζιπ κατά τη στιγμή του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πριν μερικές ημέρες παραδόθηκε στα χέρια του δικηγόρου της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη το πόρισμα του γενετιστή – μοριακού βιολόγου Γιώργου Φιτσιάλου. Στις 26 σελίδες του πορίσματος τα στοιχεία που περιλαμβάνονται πραγματικά ανατρέπουν τα πάντα.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για γενετικό υλικό στο μαύρο τζιπ προκύπτει ότι στη θέση του συνοδηγού υπήρχε ένα και μόνο ίχνος DNA, αυτό του 32χρονου τραγουδιστή και κανενός άλλου. Το ίδιο και στον αερόσακο του συνοδηγού, κάτι που ενισχύει το συμπέρασμα πως ο Παντελής Παντελίδης τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν στη μοιραία θέση.

Την ίδια ώρα στο κάθισμα πίσω από τη θέση του συνοδηγού προκύπτει επίσης ένα και μόνο DNA το οποίο ανήκει σε άλλο άτομο, όμως στη θέση του οδηγού υπάρχουν περισσότερα από ένα ίχνη DNA.

Όπως είναι λογικό στο τιμόνι και στο κάθισμα ανιχνεύτηκε DNA του Παντελή Παντελίδη, καθώς αυτό ήταν ο κύριος οδηγός, όμως υπάρχει και δεύτερο DNA, άλλου προσώπου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν άλλος αυτός που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

Παράλληλα η εξέταση των άλλων δεδομένων όπως το εάν ήταν σε θέση να οδηγήσει λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ ο Παντελής Παντελίδης δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις. Ο Π. Παντελίδης λένε οι ειδικοί δεν ήταν σχεδόν σε θέση να σταθεί όρθιος.

Και τα στοιχεία από τη μπάρα που εισχώρησε στο τζιπ και προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον τραγουδιστή οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα