Γνωστή τραγουδίστρια: Βοηθήστε με να μεγαλώσω το παιδί μου

Η Αννέτ Αρτάνι κάνει μία κατάθεση ψυχής. Εξηγεί τις δύσκολες στιγμές που περνάει και κάνει διαδικτυακή καμπάνια για οικονομική ενίσχυσει. Ζητάει από όσες μητέρες έχουν εγκαταλειφθεί από τους συντρόφους τους να τη βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα. “Βοηθήστε με να μεγαλώσω το παιδί μου”, λέει η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια.

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου: Με τον Παπακωνσταντίνου είναι σαν ...

Αννέτ Αρτάνι: Κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια - “Βοηθήστε με να μεγαλώσω το παιδί μου”

Με ένα μακροσκελές κείμενο σε μία ιστοσελίδα που πραγματοποιεί διαδικτυακούς εράνους, ζήτησε οικονομική βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η έκκληση της Αννέτ φαίνεται πως έχει συγκινήσει αρκετές μητέρες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 6.000 δολάρια και το ποσό συνεχίζει να ανεβαίνει.

Το κείμενο έχει τίτλο “Παλεύοντας για τον γιο μου”

“Είμαι μητέρα που πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη (και είμαι ακόμα σε θεραπεία) και που εγκαταλείφθηκα κατά τη διάρκεια της χειρότερης στιγμής στην αρχή της ζωής του γιου μου, γεγονός που με πλήγωσε. Μέσα από αυτό, κατάφερα να μεγαλώσω αυτό το απίστευτο μικρό αγοράκι. Και τώρα πρέπει να τον προστατεύσω. Παλεύω για αυτό το μοναδικό παιδί που μεγαλώνω μόνη μου όλο αυτόν τον καιρό χωρίς καμία υποστήριξη για πολλούς μήνες, και πολύ λίγα έσοδα λόγω του ότι έπρεπε να μείνω σπίτι για να τον μεγαλώσω (δουλεύω part time) συν του ότι ξόδεψα πολλά χρήματα για τα δικαστήρια μέχρι σήμερα που με εξουθένωσαν οικονομικά. Έχω δώσει τη ζωή μου για αυτό το παιδί και θα συνεχίσω να το κάνω αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό μόνη μου”, λέει η Ανέτ.

“Ο γιος μου είναι τα πάντα μου”, τονίζει η τραγουδίστρια εξηγώντας γιατί κάνει αυτόν τον αγώνα.

 

 

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα