Τις δύο "μάγισσες" φίλες της Τζολί κατηγορεί ο Πιτ για το διαζύγιο. Βίντεο

Οι αποκαλύψεις για το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντζελίνα δε σταματούν, όμως αυτή τη φορά έχουν και ονοματεπώνυμο.

Μία πρώην σύμβουλος Βρετανού Υπουργού και ένα μέλος της Βουλής των Λόρδων, οι οποίες είναι πλέον στην υπηρεσία της Τζολί, κατηγορούνται από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ ως κύριες υπεύθυνες για το τέλος του γάμου του.

Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Λάκη Κομνηνού


Μάλιστα, ο σταρ δεν έχει διστάσει να χαρακτηρίσει τη βαρώνη Χέλικ και την Κλόε Ντάλτον ως μάγισσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντζελίνα βασίζεται στις δύο γυναίκες εδώ και καιρό, προκειμένου να γίνει γενική γραμματέας του ΟΗΕ και αυτές είναι που τη συμβούλεψαν να κατηγορήσει τον Πιτ για κακοποίηση του μεγάλου γιου του, λόγω οικογενειακού καβγά κατά τη διάρκεια πτήσης με το οικογενειακό τους τζετ.

Ο σταρ, πριν οδηγηθούν στο διαζύγιο, έβλεπε ότι η 41χρονη είχε πάψει να τον συμβουλεύεται για το οτιδήποτε, αποκλείοντάς τον από τη ζωή της και απευθυνόταν μόνο στις δύο στενές συνεργάτιδες της. Έχει εξομολογηθεί δε σε κοντινούς του ανθρώπους, ότι αυτές οι γυναίκες έκαναν πλύση εγκεφάλου στην Αντζελίνα.

Η Τζολί πληρώνει τη Χέλικ και την Ντάλτον από 300.000 δολάρια το χρόνο, προκειμένου να της φτιάξουν ένα πολιτικό ίματζ, να της γράφουν τις ομιλίες της και να τη συμβουλεύουν σε θέματα του ΟΗΕ, ενώ είναι υπεύθυνες και για τη νέα θέση της Αντζελίνα ως επισκέπτριας καθηγήτριας στο LSE.

Πάντως, εκπρόσωπος της Τζολί διέψευσε ότι σκοπεύει να μετακομίσει με τα παιδιά της στο Λονδίνο, όπως είχε διαρρεύσει ότι θα κάνει μετά από παραίνεση των δύο συμβούλων της.

topontiki

Πρωτη εμφανιση της Τζολί μετα την ανακοίνωση του διαζυγίου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα