Διαζύγιο Αθηνάς - Αλβάρο: Το τρίτο πρόσωπο σπάει τη σιωπή του

Νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση του πολύκροτου διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα, λίγους μόλις μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Πάνω στα συντρίμμια ενός γάμου, οι δύο μοιραίοι «πρωταγωνιστές» έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στη διαδικασία να προχωρήσουν στις ζωές τους, προσπαθώντας να βγουν από το κάδρο της αδυσώπητης δημοσιότητας με όσο το δυνατόν λιγότερες πληγές. Ωστόσο, μια μοιραία συνάντηση της Αθηνάς Ωνάση με την Πιλάρ Λουκρίτσια Κορντόν, την αποκαλούμενη από διεθνή ΜΜΕ «πέτρα του σκανδάλου» ή «τρίτο πρόσωπο», που την οδήγησε στον χωρισμό, ζωντανεύει και πάλι το ενδιαφέρον γύρω από το διαζύγιο της «χρυσής» κληρονόμου.


Το «τρίτο πρόσωπο» του πολύκροτο διαζύγιο Αθηνάς - Αλβάρο έσπασε τη σιωπή του - Media
Κι αυτό γιατί η «αντίζηλος» της μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση και έκανε αποκαλύψεις για τις άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Αλβάρο, αλλά και για την ίδια την Αθηνά.

Η Πιλάρ Λουκρίτσια Κορντόν, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην έντυπη έκδοση του ΑΒC της Ισπανίας, αποκάλυψε τις μεγάλες ανατροπές που έφερε στη ζωή της το συγκεκριμένο διαζύγιο και για πρώτη φορά απάντησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς, Αλβάρο.

Με την ανάγκη να πει τη δική της αλήθεια, η επαγγελματίας αναβάτρια Πιλάρ Λουκρίτσια Κορντόν θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μιλώντας για μια άσχημη στιγμή στη ζωή της και μια παρεξήγηση που άλλαξε τα πάντα για αυτήν, ενώ είχε συνέπειες και στην επαγγελματική πορεία. Αναφερόμενη στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, δέχτηκε και ερώτηση από τη δημοσιογράφο του ισπανικού ABC για το γεγονός ότι της «χρεώνουν» μια παράνομη σχέση με τον Αλβάρο, που έγινε και η αιτία του διαζυγίου.

«Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου» έσπευσε να πει και αποκάλυψε ότι με τον Αλβάρο δεν είχαν καμία προσωπική, επαγγελματική ή φιλική επαφή.

«Φίλη μου ήταν και είναι η Αθηνά. Με τον Αλβάρο δεν έχουμε πιει ούτε μια κόκα-κόλα», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της και αποκάλυψε πως το χρονικό διάστημα που το όνομά της πρωταγωνιστούσε στους τίτλους των εφημερίδων είχε επικοινωνία την Αθηνά.

Στάνκογλου: Το μήνυμα για τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη που πέθανε πριν 8 χρόνια



«Εξήγησα στην Αθηνά»

«Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς με τον Αλβάρο, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα ότι αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολούθησε να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως κι εγώ είχα έρθει σε δύσκολη θέση». Ανάμεσα στις πιπεράτες λεπτομέρειες για το διαζύγιο Αθηνάς-Αλβάρο που έφερε στο φως η Πιλάρ, η αναβάτρια αποκάλυψε πως οι συνέπειες από την αρνητική δημοσιότητα ήταν σοβαρές και για την ίδια, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

«Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε. Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να εγκαταλείψουμε για κάποιο χρονικό διάστημα της σχέση μας, μέχρι να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας», είπε, συμπληρώνοντας: «Ηταν μια δύσκολη περίοδος. Μια φιλία, αυτή με την Αθηνά, κινδύνευε να χαλάσει και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Αργότερα, μου ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος ο Αλβάρο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η Αθηνά». Μιλώντας για τις σχέσεις της, η Πιλάρ αναφέρθηκε και στους δύο αναβάτες συναδέλφους της που υπήρξαν οι μεγάλες έρωτες της ζωής της και δήλωσε πως «είναι φυσιολογικό να κάνεις σχέση με κάποιον από το περιβάλλον σου, αφού τα βρείτε, είναι υπέροχο να κάνεις οικογένεια μαζί του».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα