Οκτώ διάσημοι που έχουν σκοτώσει άνθρωπο

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Χόλιγουντ κι όχι μόνο είναι γεμάτο με διασημότητες, που έχουν διαπράξει δολοφονίες. Μερικά περιστατικά ήταν τυχαία και κάποια... λιγότερα τυχαία.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι δολοφόνοι-διασημότητες που όλοι γνωρίζουμε, όπως ο J. Simpson και ο Oscar Pistorius.

Παρακάτω όμως θα βρείτε μια λίστα με δολοφόνους που σίγουρα θα σας εκπλήξουν...

Caitlyn Jenner

Την εποχή που ήταν ακόμα Μπρους, η Caitlyn Jenner είχε προκαλέσει το θάνατο ενός οδηγού όταν επιχείρησε μια προσπέραση που οδήγησε ένα μαύρο Prius να καρφωθεί πάνω σε άλλο αμάξι και να προκληθεί το δυστύχημα.

Οι συγγενείς της Κιμ Χάου, της γυναίκας που σκότωσε η Κέιτλιν και πιο συγκεκριμένα τα θετά της παιδιά ο Γουίλιαμ Χάου και η Ντάντα Ρέντμοντ έκαναν μήνυση στην Κέιτλιν ζητώντας 500.000 δολάρια.

Laura Bush

Ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στοιχειώνει την σύζυγο του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Laura Bush. Μια ημέρα που οδηγούσε προς το σχολείο της προσπέρασε ένα στοπ και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του, ένας νεαρός συμμαθητής και κοντινός φίλος της Laura, σκοτώθηκε ακαριαία.

Matthew Broderick

Το 1987, ο Matthew Broderick μαζί με την επίσης ηθοποιό Jennifer Grey, έκαναν διακοπές στην Ιρλανδία. Εκεί ο Broderick, οδηγώντας πέρασε κατά λάθος στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα και να σκοτώσει τόσο τον οδηγό όσο και τον συνεπιβάτη του.

Snoop Dogg

Ο rapper Snoop Dogg μαζί με τον σωματοφύλακά του κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία ενός μέλους αντίπαλης συμμορίας. Ύστερα από πολυετή δίκη και αρκετές εφέσεις στις καταδικαστικές αποφάσεις, τελικά ο Snoop αθωώθηκε.

Johnny Lewis

Ο ηθοποιός Johnny Lewis που συμμετείχε στη διάσημη σειρά Sons of Anarchy, το 2012 εισέβαλε στο σπίτι της 81χρονης Catherine Davis, την σκότωσε και την ίδια και την γάτα της και μετά πηδώντας από μια στέγη σκοτώθηκε και ο ίδιος. Το εντυπωσιακό είναι πως η νεκροψία έδειξε πως δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Michael Massee

Είναι ο ηθοποιός που από ατύχημα σκότωσε τον ηθοποιό Brandon Lee στα πλατό των γυρισμάτων της ταινίας Το Κοράκι. Δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως μέχρι και σήμερα βλέπει εφιάλτες με το τραγικό περιστατικό.

Christian Brando

Ο γιος του Marlon Brando, που είναι επίσης ηθοποιός ομολόγησε πως τον Μάιο του 1990 δολοφόνησε τον σύντροφο της ετεροθαλούς αδελφής του Cheyenne, τον Dag Drollet. Ο ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε πως η δολοφονία ήταν ατύχημα και πως έγινε τη ώρα που τον κατηγορούσε πως κακοποιεί την αδελφή του. Πάντως η αδελφή του που ήταν έγκυος την μέρα του φόνου, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της κρεμάστηκε. Ο Christian Brando πήγε φυλακή για 5 χρόνια.

Amy Locane

Η Amy Locane γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές "Melrose Place", όμως το 2010 η ηθοποιός οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα σκότωσε την 60χρονη Helene Seeman και τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγό της. Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα