Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Αθηνάς Ωνάση!

Η χαλαρή εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε ιππικό event και οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να τρώει έδιωξαν τους φόβους ότι την ακολουθεί η «κατάρα» της μητέρας της

Τα πλατιά χαμόγελα και η όρεξη για φαγητό δείχνουν ότι η Αθηνά Ωνάση δεν είναι το φοβισμένο απομονωμένο πλάσμα, εικόνα που πολλοί προέβλεπαν για τη «χρυσή» κληρονόμο όταν μαθεύτηκε ότι χωρίζει από τον επί πολλά χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο.

Η εμφάνισή της στο ιππικό event που βρισκόταν σε εξέλιξη το Σαββατοκύριακο στη Λιόν της Γαλλίας έδειξε ότι η νεαρή γυναίκα συνεχίζει να ασχολείται με την ιππασία, η οποία είναι το μεγάλο πάθος της και της δίνει χαρά.

Η όρεξη με την οποία εμφανίζεται να τρώει την τηγανητή πατάτα και τη σαλάτα της μετά τον αγώνα -ένιωθε ικανοποίηση για την επίδοσή της- έρχεται να καταλαγιάσει την ανησυχία για την πολύ αδυνατισμένη όψη της, η οποία είχε προκαλέσει συναγερμό κατά την εμφάνισή της στο Yacht Show του Μόντε Κάρλο στις αρχές του Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής η στάση της σε αυτό το ναυάγιο της προσωπικής ζωής της δείχνει να είναι διαφορετική από τη στάση της μητέρας της Χριστίνας, η οποία, ύστερα από απανωτές ερωτικές απογοητεύσεις, είχε γίνει έρμαιο των ψυχοφαρμάκων.

Τα δύσκολα, εξάλλου, τα έχει αφήσει στα χέρια του πολύ έμπειρου δικηγόρου και γνωστού ως Πίτμπουλ, Ρόμπερτ Κόεν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα