Αγνοείται χορεύτρια της Ριάνα και της Μπιγιονσέ. Η έκκληση της Ριάνα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει, τόσο στην οικογένειά της και τους φίλους της, όσο και σε πολλούς τραγουδιστές, η εξαφάνιση μίας 32χρονης χορεύτριας.

Τα ίχνη της Shirlene Quigley χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τελευταία φορά την είδαν σε σταθμό λεωφορείων της Νέας Υόρκης και το κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε σε κατάστημα στην περιοχή Τσέλσι.

Μάλιστα, η Rihanna ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους για τον εντοπισμό της.  «Αυτή η όμορφη ψύχη και πρώην χορεύτριά μου αγνοείται! Η καρδιά μου ραγίζει και μόνο που σκέφτομαι πόσο βαρύ είναι αυτό για όσους την αγαπούν», έγραψε στα social media η Rihanna, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο η 32χρονη ερμηνεύει μία από τις επιτυχίες της και ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, αν γνωρίζουν κάτι για την αγνοούμενη.

H Shirlene Quigley, έγινε γνωστή όταν χόρεψε στο video clip της μεγάλης επιτυχίας της Beyonce «Crazy In Love».

Η ίδια η χορεύτρια έχει αναρτήσει στο instagram ένα στιγμιότυπο από αυτό το βίντεο κλιπ γράφοντας πως αυτή η στιγμή άλλαξε τη ζωή της.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα