Η τέλεια Κέιτ είναι παρανοϊκή και τρελαίνει τον Γουίλιαμ

Οι φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον ζηλεύει παθολογικά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και του κάνει τη ζωή δύσκολη δεν είναι καινούργιες. Μάλιστα, λέγεται ότι είναι τόσο ζηλιάρα που του κάνει σκηνές ακόμα και για δεσμούς που του έχουν προσάψει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The National Enquirer η Κέιτ έχει εμμονή και θέλει να ξέρει τα πάντα για το παρελθόν του Γουίλιαμ.

Και τα δημοσίευματα ειρωνεύονται την Κέιτ για αυτή την εμμονή της, αφού η ίδια επέλεξε να περιμένει πολλά χρόνια στην... ουρά των κατακτήσεων του Γουίλιαμ μέχρι να της δώσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι και να την βάλει στο παλάτι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι της είχαν δώσει το παρατσούκλι «Waitey Katie» επειδή περίμενε καρτερικά ενώ ο Γουίλιαμ έκανε τον ένα δεσμό μετά τον άλλο. Και για τον λόγο αυτό θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη κατανόηση για το παρελθόν του.

Η φήμη για το ειδύλλιο με διάσημη τραγουδίστρια


Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι τόσο παρανοική που τρελαίνεται ακόμα και για κουτσομπολιά που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, όπως αυτό που αφορά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η τελειομανής Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως δεν μπορεί να χωνέψει το παρελθόν του συζύγου της, στον οποίο είχαν χρεώσει κάποτε σύντομο ερωτικό δεσμό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, είναι αρκετό για να του κάνει δύσκολη τη ζωή η σύζυγός του.

 

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα