Φερεντίνος - Παυλίδου χώρισαν έπειτα από 12 χρόνια γάμου!

Όπου υπάρχει καπνός, τελικά υπάρχει και φωτιά! «Βούιζαν» τον τελευταίο χρόνο τα σχόλια σε καλλιτεχνικά και όχι μόνο πηγαδάκια που ήθελαν τον Χρήστο Φερεντίνο να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, αλλά και οι δυο τους το διέψευδαν συνεχώς.

Τελικά οι ίδιοι παραδέχτηκαν στη «Real news» -και αφού πρώτα το είχαν ανακοινώσει στα παιδιά τους, τα δίδυμα αγόρια Κωνσταντίνο και Δημήτρη, ηλικίας 12 ετών, αλλά και στους συγγενείς τους- ότι ο χωρισμός τους ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου είναι οριστικός, πλην βελούδινος.

«Δεν είναι σενάρια. Χωρίσαμε και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια» παραδέχτηκαν στο δημοσίευμα, ενώ έσπευσαν να τονίσουν «ότι παρά τη μεγάλη τους απόφαση, να τραβήξουν δηλαδή διαφορετικούς δρόμους, παραμένουν αγαπημένοι και θα είναι πάντα ο ένας στο πλάι του άλλου».

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής, ο οποίος και φέτος παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Deal» στον Alpha, μετακόμισε σε άλλο σπίτι, ενώ η Σοφία Παυλίδου παρέμεινε με τα παιδιά στην οικογενειακή εστία τους.

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πριν από 17 χρόνια σε μια συναυλία, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, παντρεύτηκε, δημιούργησε μια πολύ όμορφη οικογένεια, αλλά δεν μπόρεσε, όσο και αν προσπάθησε, να τα βάλει με τη φθορά του χρόνου που ροκάνιζε τη σχέση τους. Η αλήθεια είναι ότι και οι δυο τους προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους, αλλά αυτό, όπως φάνηκε, δεν στάθηκε δυνατό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα