Βrangelina: ο 15χρονος Μάντοξ αρνείται να συναντήσει τον Μπραντ Πιτ

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ η είδηση του χωρισμού του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί και ο θόρυβος δεν λέει να κοπάσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο ηθοποιός έχει να δει τον μεγάλο του γιο, Μάντοξ, από την ημέρα που η Αντζελίνα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Όλο αυτό το διάστημα ο Μπραντ Πιτ έχει δει μόνο δύο φορές τα παιδιά του, αλλά και τις δύο απουσίαζε ο 15χρονος Μάντοξ.

Η ιστοσελίδα ΤΜΖ αναφέρει ότι οι πράκτορες του FBI βρέθηκαν πρόσφατα στην έπαυλη της Τζολί όπου και μένει με τα έξι παιδιά τους για περισσότερες από τρεις ώρες σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν αν η καταγγελία ότι ο Πιτ κακοποίησε λεκτικά τον 15χρονο Μάντοξ μπορεί να στοιχειοθετηθεί.

brad maddox

Σημειώνεται πως ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, αρνείται τις κατηγορίες ότι επιτέθηκε στον ανήλικο στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ τόσο οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες όσο και το FBI έχουν διευκρινίσει ότι δεν έκκρεμεί έρευνα εις βάρος του σταρ.

"Δεν τον νιώθει πατέρα του"

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly ο 15χρονος Μάντοξ αρνείται να επανενωθεί με τον Πιτ καθώς "δεν τον θεωρεί πατέρα του, δεν βλέπει τον εαυτό του ως γιο του Πιτ".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο έφηβος προτίμησε να μείνει με τη μητέρα του Αντζελίνα Τζολί όταν τα αδέλφια του Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 8, συναντήθηκαν με τον Πιτ στις 8 Οκτωβρίου.

us bradd

"Ο Μάντοξ είναι πολύ κοντά στην Άντζι" είπε πηγή από το φιλικό περιβάλλον της σταρ στο περιοδικό. Από την πλευρά του το στρατόπεδο του Μπραντ Πιτ επιμένει ότι οι κατηγορίες είναι μυθεύματα εις βάρος του με την επιμέλεια των παιδιών να εκκρεμεί. "Ο Μάντοξ δεν θέλει να τον συναντήσει ποτέ ξανά" επιμένει το US Weekly επικαλούμενο πηγές από την πλευρά της Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε τον Μάντοξ το 2002 όταν εκείνος ήταν μόλις επτά μηνών από ορφανοτροφείο στην Καμπότζη. Η 41χρονη ηθοποιός, κάτοχος του αξιώματος του ειδικού απεσταλμένου για την UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες) από το 2012 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου και ζητά αποκλειστική επιμέλεια για τα έξι παιδιά, ενώ ο Μπραντ Πιτ ζητά να υπάρξει κοινή επιμέλεια.

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα