Όταν ο Έντουαρντ Νόρτον έσωσε τη ζωή του Ντι Κάπριο

Το περιστατικό στο οποίο ο Έντουαρντ Νόρτον έσωσε τη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2010 αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Φίσερ Στίβενς.

Όλα συνέβησαν, όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δούλεψε με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη και τον Έντουαρντ Νόρτον στο Before the Flood, ένα ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή.

Στα γυρίσματα όπου έγιναν στα νησιά Γκαλαπάγκος, βρέθηκαν επίσης, η θαλάσσια βιολόγος Σύλβια Ερλ και ο διάσημος ηθοποιός Έντουαρντ Νόρτον.

Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ λοιπόν, έπρεπε να κάνουν όλοι μαζί κατάδυση. «O Λεονάρντο φεύγει με την Σύλβια και ο Έντουαρντ περνά μπροστά από εμένα. Στη συνέχεια, το μόνο που θυμάμαι είναι πως μετά από είκοσι λεπτά δεν έβρισκα κανέναν γύρω μου», ανέφερε ο Φίσερ.

Η φιάλη οξυγόνου του Ντι Κάπριο είχε διαρροή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Ευτυχώς όμως, ο Έντουαρντ Νόρτον που ήταν δίπλα του, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη, τον έβγαλε στην επιφάνεια, προκειμένου να πάρει αέρα.

«Ήταν τρελό. Καταφέραμε να καταγράψουμε εικόνες και ήταν όλα καλά στην αρχή. Αλλά μετά τρέμαμε όλοι όταν είδαμε ότι ο Λεονάρντο δεν μπορούσε να αναπνεύσει», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

independent

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα