Σάρωσε η Beyonce τα βραβεία Grammy 2010

Το βραβείο για τον καλύτερο Country δίσκο κέρδισε η Taylor Swift με τον δίσκο Fearless, ενώ η Beyonce με το τραγούδι Single Ladies κέρδισε το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς, καθώς και ακόμη τέσσερα Grammy's. O Eminem με το 'Relapse' κέρδισε το Grammy για το καλύτερο Rap Album της χρονιάς.

Λαμπερές παρουσίες και εμφανίσεις που θα συζητηθούν για πολλές ακόμη ημέρες "σημάδεψαν" την 52η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Staples Center του Λος Άντζελες.


Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Beyonce




Ο Jay-Z κέρδισε το Grammy για την καλύτερη σόλο ραπ εμφάνιση – “D.O.A (Death of Auto-Tune)”. Το βραβείο για την καλύτερη συνεργασία σε τραγούδι της ραπ μοιράστηκαν οι Jay-Z, Rihanna και Kanye West - με το "Run This Town".

Ο Zac Brown Band το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.

Καλύτερο DANCE κομμάτι... νικήτρια η Lady Gaga για το “Poker Face”.

To συγκρότημα Kings of Leon κέρδισε το Grammy για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς "Use Somedoby"

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκαν στη σκηνή τα παιδιά του Michael Jackson, Paris, Prince.



Δείτε το αφιέρωμα στον Βασιλιά της ποπ, Michael Jackson




Ο διοργανωτής της εκδήλωσης δήλωσε πως με τον Michael Jackson είχαν συναντηθεί μία ημέρα πριν πεθάνει και συζητούσε μαζί του ένα Halloween project που ετοίμαζε με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Όπως έχει ανακοινωθεί ο Michael Jackson θα τιμηθεί μετά θάνατον με ένα βραβείο Grammy.

Ο βασιλιάς της pop είχε κερδίσει 13 βραβεία Grammy όσο ζούσε, τα περισσότερα για το άλμπουμ "Thriller".

Δείτε την εμφάνιση της Pink



Ποιοι παρουσίασαν τα βραβεία

Οι Simon Baker, Stephen Colbert, Alica Cooper, Sheryl Crow, Kaley Cuoco, Placido Domingo, Robert Downey Jr, Wyclef Jean, Juanes, Miranda Lambert, John Legend, Jennifer Lopez, Lea Michelle, Chris ODonnell, Katy Perry, Lionel Richie, Ryan Seacrest, Seal, Quentin Tarantino, Keith Urban, Kristen Bell, Justin Bieber, Jeff Bridges, Miley Cyrus, Josh Duhamel, the Jonas Brothers, Norah Jones, Ke$ha, LL Cool J, Ricky Martin, Carlos Santana και Ringo Starr είναι οι σταρ που ανέλαβαν να παρουσιάσουν κάποιες από τις κατηγορίες των βραβείων Grammy.


Elthon John και Lady Gaga μάγεψαν επί σκηνής


Μπορεί η Beyonce να σάρωσε στα Grammy και να έφυγε με έξι βραβεία στα χέρια της, όμως η Rihanna ήταν αυτή που τελικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμά της.

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε μόνη της -όπως άλλωστε είχε δηλώσει- και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

Ο Russell Brand και η Katy Perry αστειεύονται με το φόρεμα της Rihanna
Ο Russell Brand και η Katy Perry αστειεύονται με το φόρεμα της Rihanna



Έχει περάσει ένας χρόνος από την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown, και η Rihanna έμοιαζε να έχει ξεπεράσει εντελώς το άσχημο συμβάν.

Το πολύχρωμο φόρεμά της είχε ένα «αφράτο» τελείωμα στον αριστερό της ώμο, ενώ άφηνε τον δεξί ακάλυπτο. Τα συνδύασε με ροζ δερμάτινες γόβες. Τα μαλλιά της ήταν καλοχτενισμένα και τραβηγμένα προς τα πίσω.

Το μίνι φόρεμά της, λοιπόν, μπορεί να ήταν εκθαμβωτικό στο κόκκινο χαλί, αλλά δεν ήταν καθόλου βολικό την υπόλοιπη βραδιά, μια και η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να καθίσει με άνεση.

Παρόλα τα καλά σχόλια που πήρε για την επιλογή της, ο Russell Brand και η Katy Perry βρήκαν την ευκαιρία να αστειευτούν με την 21χρονη Rihanna.

 

ΟΙ λαμπερές αφίξεις των σταρ





Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα