Αυτό δεν το περιμέναμε: Η Jolie στο πλευρό του Pitt

Οι μέρες περνούν και οι εξελίξεις στο διαζύγιο των Brangelina αλλάζουν ραγδαία, που δεν τους προλαβαίνουμε.

Κι ενώ από χθες έγινε γνωστό, πως το πρώην ζευγάρι έκανε συμβιβασμό διάρκειας τριών μηνών, ξαφνικά βγαίνει στη δημοσιότητα μία αναφορά, πως υπάρχει μία πιθανότητα ο Brad Pitt να συλληφθεί και να παραμείνει υπό κράτηση για την απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στον 15χρονο Maddox, στο ιδιωτικό τους jet.

Κι εκεί που περιμέναμε πως η Angelina μπορεί και να συμφωνούσε με αυτό μιας κι εκείνη ήταν που διέδωσε πως ο Brad είναι κακός πατέρας, μας τα αλλάζει όλα και φέρνει τα πάνω κάτω.

38B866E400000578 3803973 No truth A friend of Brad Pitt s is denying a report that claims m 17 1474636834114

Ποιος είδε την Angelina και δεν τη φοβήθηκε! Όπως ανέφερε το TMZ, μετά τον συμβιβασμό στον οποίο συμφώνησαν, πως ο Brad θα βλέπει τα παιδιά παρουσία ψυχοθεραπευτή, κυκλοφόρησε η είδηση πως υπάρχει περίπτωση να συλληφθεί για την τότε συμπεριφορά του. Σε αυτό το σημείο η Angelina έδειξε τα νύχια της και είπε, πως αν γίνει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συνεργαστεί με την αστυνομία (για να τον συλλάβει), αλλά θα υποστηρίξει τον πρώην σύζυγο της.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που δεν θα βλέπει μόνος τα παιδιά και θα παρακολουθείται και ο ίδιος από έναν ψυχοθεραπευτή. Μπράβο, Angie! Αυτή την κίνηση δεν τη περιμέναμε!

queen

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα