Χρόνια πολλά bella! Σαν σήμερα γεννήθηκε η Μόνικα Μπελούτσι

Λίγες ημέρες πριν η Μόνικα Μπελούτσι αναστάτωσε τη viral κοινότητα της Ελλάδας καθώς δημοσίευμα, αγνώστων προθέσεων και αμφίβολης εγκυρότητας, την ήθελε να είναι από το Αγρίνιο. Ήταν ψέμα. Η Μπελούτσι γεννήθηκε σαν σήμερα στην Ιταλία και σήμερα γιορτάζει την ανάδειξη της σε μια διαχρονική (ερωτική) ντίβα του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου.

Η κινηματογραφική "Μαλένα" γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 σε μικρό ιταλικό χωριό της επαρχίας Ούμπρια και έκτοτε, η Μόνικα Άννα Μαρία Μπελούτσι, κόρη ενός ιδιοκτήτη εταιρίας μεταφορών και μιας ζωγράφου, αποπλανεί με την αστική γοητεία της τον κόσμο του θεάματος.

Στα 13 της η Μόνικα Μπελούτσι πόζαρε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό φακό και έγινε η έφηβη pin up της Ιταλικής επαρχίας. Ήταν η ωραία του χωριού και αυτός ο όρος δεν της έφτανε.

Το ντεμπούτο της στο μεγάλο πανί έκαναν τους πάντες να αναφωνήσουν ότι ανακάλυψαν μια καλλονή στην παράδοση όσων είχαν προηγηθεί από τη χώρα της pasta (όπως οι Σοφία Λόρεν και Κλαούντια Καρντινάλε) και στο πέρασμα των χρόνων η 52χρονη ντίβα αποδείχθηκε μια κατηγορία από μόνη της.

Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Η 18χρονη Μπελούτσι πέρασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Περούτζια (θεωρώντας ότι η δικηγορία θα μπορούσε να της εξασφαλίσει μια άνετη ζωή), πλήρωνε τα δίδακτρα με όσα έβγαζε από το χώρο της μόδας που την υποδέχθηκε όπως ο κινηματογράφος λίγο αργότερα και έγινε μια γυναίκα μύθος της Ιταλικής γοητείας.

 

 

 

 

 

Από τον Δράκουλα του Κόπολα στη χυμώδη Μαλένα και τον Μποντ, η Μόνικα Μπελούτσι συνεχίζει να καθιερώνει το όνομα της στη ψηφιακή πλατφόρμα της ηδονοβλεψίας.

Από τις 10 Απριλίου 2016 η Μόνικα Μπελούτσι κάνει αναρτήσεις στο Instagram μαζεύοντας followers, μια τολμηρή κίνηση για την ίδια καθώς η Μπελούτσι από την Ούμπρια είναι μια σταρ που εκτιμάει περισσότερο από όλα τον έρωτα, την οικογένεια και την ιδιωτικότητα της.

 

 

Ευάλωτη και μαιτρέσα, ισχυρή και βασίλισσα, η Μόνικα Μπελούτσι από την Ούμπρια ξέρει να παίρνει το τιμόνι της ζωής της στα χέρια της.

cnn

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα