Το πρώτο της παιδί περιμένει η 50χρονη Τζάνετ Τζάκσον. Βίντεο

Τι κι αν είναι 50 ετών η Τζάνετ Τζάκσον, η ηλικία δεν φαίνεται να την εμπόδισε να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν την αδερφή του Μάικλ Τζάκσον να βγαίνει από κατάστημα παιδικών επίπλων στο Λονδίνο με φουσκωμένη κοιλιά. Το κατάστημα άνοιξε μόνο για εκείνη για να μπορέσει να δει τα προϊόντα που επιθυμεί με την ησυχία της.

Η Τζάνετ παντρεύτηκε κρυφά τον μεγιστάνα Wissam Al Mana το 2012 και με μήνυμά της στο Twitter είχε δηλώσει ότι η καριέρα της σταματάει:
«Γεια σας, θα αλλάξω το δεύτερο μέρος της περιοδείας μου. Ηθελα να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε ότι ο άντρας μου κι εγώ σχεδιάζουμε να κάνουμε ένα παιδί. Πρέπει λοιπόν να ακυρώσω τις επόμενες συναυλίες μου. Πρέπει να ξεκουραστώ, οι γιατροί το είπαν. Αλλά δεν σας ξεχνώ, θα αρχίσω περιοδείες μόλις μπορέσω».

Η Τζάνετ δεν σχεδίαζε να αποκτήσει παιδί, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια τα πέρασε μακριά από τη δημοσιότητα, στη Μέση Ανατολή.

Ο 41χρονος Wissam Al Mana είναι επιχειρηματίας από το Κατάρ με περιουσία που ξεπερνά το 1 δις. δολάρια, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης 55 εταιρειών μόδας, μίντια, κινηματογράφων, θεάτρων, εταιρειών κατασκευών και πώλησης ακινήτων.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βγαίνω με τη γυναίκα των ονείρων μου» είχε δηλώσει ο 41χρονος μεγιστάνας στο περιοδικό Harper's Bazaar Arabia, όταν γνώρισε την Τζάνετ. Σε διαφορετική συνέντευξή του στο περιοδικό VMAN Magazine, ο Wissam Al Mana χαρακτήρισε την Τζάνετ Τζάκσον ως «μια πολύ ιδιαίτερη και ταλαντούχα γυναίκα που ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσσει».

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα