Ληστές έβαλαν το όπλο στον κρόταφο του Τόνι Μαυρίδη

Μερικές ώρες βγαλμένες από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο μουσικός Τόνι Μαυρίδης. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, ο μουσικός άρχισε να υποψιάζεται πως ένα αμάξι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του έμοιαζε σαν να παρακολουθεί την οικεία του. Βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει και τότε τρεις αλλοδαποί βγήκαν από το αυτοκίνητο, τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού του για να τους δείξει πού υπάρχουν χρήματα.

Οι τρεις δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έδεσαν τα χέρια του κυρίου Μαυρίδη με σπάγκο και τον ρώτησαν αν υπήρχαν άλλοι στο σπίτι.

Εκείνος τους απάντησε πως βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη και έναν οικογενειακό τους φίλο, τον γνωστό στιχουργό Σπυρίδωνα Βροχίδη. Οι δράστες ακινητοποίησαν κι αυτούς και τους έδεσαν με κορδόνια παπουτσιών.

Στην συνέχεια, τοποθέτησαν το όπλο στον κρόταφο του μουσικού και χτυπώντας τον στο κεφάλι τον απειλούσαν πως θα τον σκοτώσουν εάν δεν τους αποκάλυπτε πού βρίσκονται τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Τελικά αφού άσκησαν έντονη πίεση στους ομήρους τους, οι ληστές έκλεψαν 3.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα