Το σχέδιο της Jolie έβαλε μπουρλότο στον γάμο της με τον Pitt!

Το «σχέδιο» της Αντζελίνα που έκανε έξαλλο τον Μπραντ Πιτ και οδήγησε την κατάσταση στα άκρα.

«Ανοιχτό» γάμο ζήτησε η Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ, προκειμένου να αφοσιωθεί στο όνειρό της να γίνει η νέα Νταϊάνα, μόλις έξι ημέρες πριν από το συμβάν στο ιδιωτικό τζετ, που εξώθησε την κατάσταση στα άκρα.

Η 41χρονη σταρ, σύμφωνα με τον συγγραφέα της βιογραφίας της «Brangelina, the Untold Story», που κυκλοφόρησε το 2009, βλέποντας τον γάμο της να περνά κρίση, κατέστρωσε ένα σχέδιο: θα πήγαινε να ζήσει μόνιμα μαζί με τα έξι παιδιά τους στη Βρετανία, όπου είναι η βάση του φιλανθρωπικού και πολιτικού έργου της ως πρέσβειρας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, καθώς επίσης και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό έργο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που ήταν και η μεγαλύτερη φιλοδοξία της. Εκείνος θα έμενε στο Λος Αντζελες για να συνεχίσει την καριέρα του στο Χόλιγουντ.

Στα μάτια όλου του κόσμου θα παρέμεναν ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι, όμως καθένας θα ήταν ελεύθερος να απολαμβάνει όποια σχέση ήθελε. Επιπλέον, ο Πιτ θα μπορούσε να βλέπει τα παιδιά οποιαδήποτε στιγμή ήθελε. Και μόνο στο άκουσμα της πρότασής της, ωστόσο, εκείνος έγινε έξαλλος.

Για να δείξει μάλιστα πόσο μονογαμικός ήταν, σύμφωνα με την «Daily Star», της δήλωσε ότι ήταν διατεθειμένος να υποβληθεί σε ορό αλήθειας.

Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, ωστόσο, ο Πιτ δεν έχει δει τα παιδιά από την ημέρα της κατάθεσης της αίτησης διαζυγίου, όμως, σύμφωνα με πηγές, τα παιδιά ζητούν να τον δουν και μπορεί να προγραμματιστεί συνάντηση εντός της εβδομάδας. Προς το παρόν, ζουν μαζί με τη μητέρα τους στο σπίτι που είχε νοικιάσει εκείνη πριν από μερικές εβδομάδες στο Μαλιμπού, αντί 85.000 ευρώ τον μήνα. Παράλληλα, το ζευγάρι φαίνεται ότι παίρνει και επαγγελματικό διαζύγιο, αφού η Τζολί δεν θα σκηνοθετήσει, όπως όλα δείχνουν, την ταινία «Africa», με πρωταγωνιστή τον -εν διαστάσει πλέον- σύζυγό της.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καβγάς στο αεροσκάφος έχει απαθανατιστεί σε κάμερα και, όπως όλα δείχνουν, θα δικαιώσει τον Πιτ, καθώς φαίνεται μονάχα να φωνάζει στον Μάντοξ, χωρίς την παραμικρή σωματική επαφή, ενώ μάρτυρες αποκαλύπτουν νέα στοιχεία από τη μοιραία πτήση, λέγοντας ότι μετά τον καβγά ο Πιτ βγήκε στον διάδρομο απογείωσης για να ουρήσει.

Σε ρόλο ειρηνοποιού ο πατέρας της

Στον πεθερό του, Γιον Βόιτ, έχει στρέψει τις τελευταίες ελπίδες του ο Μπραντ Πιτ, ζητώντας του να μεσολαβήσει για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. «Ο Μπραντ επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του και εκείνος φάνηκε πρόθυμος να προσπαθήσει να βελτιώσει το μεταξύ τους κλίμα. Ελπίζει ότι η καλή σχέση του με την οικογένεια της Αντζελίνα θα βοηθήσει να δημιουργηθούν γέφυρες.

Μίλησε με τον πατέρα της και ελπίζει ότι θα παίξει τον ρόλο του ειρηνοποιού» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην «Daily Mirror». Ο Γιον Βόιτ από την πλευρά του δείχνει ότι κρατά τις ισορροπίες, δηλώνοντας στα media ότι η κόρη του διαχειρίζεται καλά το σοκ του χωρισμού, χωρίς όμως να αποκαλύπτει με τίνος το μέρος είναι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα