Έξαλλη η Σίσσυ Φειδά! Ξέσπασε για δημοσίευμα και το διαψεύδει

Ξέσπασε η Σίσσυ Φειδά με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo το οποίο την θέλει να έχει δίκες, χρέη αλλά και να υποστηρίζει πως ο σύζυγός της ήρθε στα χέρια με δικαστικό επιμελητή που πήγε να της κατασχέσει την κινητή και ακίνητή της περιουσία.

«Ο Γιώργος Ανδρίτσος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές, αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες» αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας πως «οι συνεργασίες που είχε η interior designer δεν κύλησαν ομαλά, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και απέβησαν άκαρπες. Το αποτέλεσμα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, η Σίσσυ Φειδά, να μην μπορεί να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

Έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις, ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφτεί στις 8 Ιουνίου την οικία της στη Φιλοθέη, όπου κατοικεί με τον σύζυγό της προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας. Όπως υποστηρίζει στην εφημερίδα ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης , ο οποίος μετέβη στην οικία του ζευγαριού, έπεσε θύμα εξύβρισης και ξυλοδαρμού. Υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλές και βαρύτατους χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια ακολούθησε και σωματική βία».

Αυτά διάβασε η τηλεδιακοσμήτρια και έγινε έξαλλη, για αυτό και ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στο facebook, μέσω του οποίου διαψεύδει το δημοσίευμα, και βάζει τα πράγματα στη θέση τoυς, ενώ αποκαλύπτει πως η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα