Τώρα ξέρω τι είναι η τελειότητα! Γέννησε η διάσημη μαμά

H παρουσιάστρια ανακοίνωσε τον ερχομό του μικρού της κοριτσιού με μια γλυκιά φωτογραφία.

Η ίδια με τον σύντροφό της, καλωσόρισαν τη μικρούλα τους μέσα στη βδομάδα που πέρασε και προχθές δημοσιοποίησαν τα νέα με μια πρόταση γεμάτη αγάπη, απλή, λιτή αλλά τόσο ουσιαστική.

AdTech Ad

Η παρουσιάστρια ανέβασε την Παρασκευή το βράδυ στο Instagram και το Twitter μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του χεριού του μωρού της, με το σχόλιο «Τώρα ξέρω τι είναι η τελειότητα», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το μωράκι ήρθε στον κόσμο την περασμένη Δευτέρα.

Bundle of joy: Zoe Hardman announced the birth of her daughter with a sweet post on Friday

Η 33χρονη Ζoe Hardman έχει δηλώσει πολλές φορές πως το κολύμπι της έκανε πολύ καλό στην εγκυμοσύνη της, ιδιαίτερα στις τελευταίες βδομάδες που το «βάρος» ήταν πολύ πιο αισθητό.

Τελευταία μάλιστα είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία της με μπικίνι, σχολιάζοντας «Σταμάτησα τα βάρη και την αεροβική γιατί δεν έχω πια πνευμόνια», κάνοντας χιούμορ για τον χώρο που έχει καταλάβει το μωρό στην κοιλιά της, και πόσο μεγάλη έχει γίνει αυτή η κοιλιά...

Before the arrival: Zoe Hardman seemed to be enjoying the final few weeks of her pregnancy as she showcased her beautiful baby bump in a white bikini for an Instagram post last month

Η Ζoe Hardman και ο παίκτης του ράγκμπι Paul Doran-Jones, είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, και έχουν αφήσει τα δύσκολα της εξωσωματικής γονιμοποίησης πίσω τους. Για την προσπάθειά τους να γίνουν γονείς, είχε μιλήσει η ηθοποιός πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Emotional: The TV presenter, 33, urged women to consider having their eggs frozen in their 20s as she discussed her own fertility struggles during a TV appearance in August

Είχε εξηγήσει πως όλη η οικογένεια είχε δυσκολίες στην τεκνοποίηση, είχε μιλήσει για την πρόωρη εμμηνόπαυση της γιαγιάς και της αδελφής της, αλλά όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Εδώ και επτά μέρες,  κρατάει τον θησαυρό της στα χέρια της, και είναι γεμάτη ευτυχία και αγάπη.

mothersblog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα