Σίσσυ Φειδά: Ξύλο και δίκες για τα χρέη της


Συγκεκριμένα και σύμφωναπάνντα με την εφημερίδα Freddo, βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές, αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες. όλα ξεκίνησαν όταν η όμορφη interior designer αποφάσισε να επεκταθεί επιχειρηματικά, δημιούργησε εταιρίες και άρχισε διάφορες συνεργασίες με επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στον χώρο της εστίασης και των cafe.



Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι συνεργασίες αυτές δεν κύλησαν ομαλά, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και απέβησαν άκαρπες. Έτσι η Σίσσυ Φειδά δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Προκειμένου να λάβουν τα οφειλόμενα, τα οποία σύμφωνα με διάφορες πηγές της εφημερίδας Freddo, φτάνουν τα 450.000 ευρώ, οι εν λόγω εταιρίες ξεκίνησαν διαδικασίες ώστε να τους καταβληθούν τα ποσά κι έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις, ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφτεί στις 8 Ιουνίου την οικία της στη Φιλοθέη, όπου κατοικεί με τον σύζυγό της προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας. Όπως υποστηρίζει όμως ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, ο οποίος μετέβη στην οικία του ζευγαριού, έπεσε θύμα εξύβρισης και ξυλοδαρμού. Υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλές και βαρύτατους χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια ακολούθησε και σωματική βία.

Ο σύζυγος της Σίσσυς άρχισε να εξαπολύει γροθιές και μπουνιές και να σκίζει ακόμη και τα ρούχα του δικαστικού επιμελητή. Ο Παύλος Καλκιτανίδης μετά την επίθεση που δέχτηκε, κάλεσε την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσήγαγαν τους δυιο άνδες στο τμήμα, όπου κατατέθηκαν μηνύσεις, τόσο από τον δικαστικό επιμελητή όσο και από τον Γιώργο Ανδρίτσο. Ο δικαστικός επιμελητής αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο σύζυγος της Σίσσυς παρέμεινε στο τμήμα μέχρι την επόμενη μέρα. Η δίκη για το περιστατικό ορίστηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ύστερα από αναβολή. Η πλευρά του Γιώργου Ανδρίτσου ζήτησε και πήρε νέα αναβολή, καθώς όπως υποστήριξεε ο συνήγορός του συμμετέχει σε μιά άλλη πολύκροτη υπόθεση κι έτσι οι δυο πλευρές θα βρεθούν στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές στις 8 Δεκεμβρίου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά, μεταξύ άλλων, είναι εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα