Άγρια κόντρα Αθηνάς Ωνάση και Αλβάρο για ένα άλογο

​Στρωμένος με αγκάθια είναι ο δρόμος της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο προς το διαζύγιο. Μάλιστα, την ώρα που δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος διεκδικεί πολλά εκατομμύρια δολάρια, η χρυσή κληρονόμος του απαγόρευσε να βλέπει ένα από τα αγαπημένα του άλογα!

Όπως υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Bunte, οι δύο πλευρές έχουν μπει σε μία μαραθώνια διαπραγμάτευση. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Αλβάρο να διεκδικεί 400 εκατομμύρια δολάρια, παρά το ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο του κατακυρώνει το ποσό των 11 εκατομμυρίων, ένα για κάθε χρόνο που υπήρξαν παντρεμένοι.

Απαντώντας τις απαιτήσεις του πάλαι ποτέ αγαπημένου της, η Αθηνά έβαλε μπροστά τα άλογα, τα οποία υπεραγαπούν και οι δύο. Με δικαστική εντολή, απαγόρευσε στον Βραζιλιάνο να έχει πρόσβαση στο Cornetto K, ένα πανάκριβο άλογο που έχει αγοραστεί στο όνομά της!

Μάλιστα, ο Αλβάρο δεν έκρυψε την πικρία του και κάρφωσε την Αθηνά με ανάρτησή του στα social media: δημοσιεύοντας φωτογραφία του στον άδειο στάβλο, ο ιππέας έγραψε στα πορτογαλικά πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που δεν μπορεί ούτε να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο, ενώ, απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου, αποκάλυψε ότι, επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρήκε έξω από τον στάβλο έναν άνδρα ασφαλείας, που του απαγόρευσε κάθε πρόσβαση στο τετράποδο!

«Εύχομαι να αποδοθεί Δικαιοσύνη και όλα να επιστρέψουν στο κανονικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα