Η ζωή της Britney Spears γίνεται ταινία και θα προβληθεί το 2017

Στην τελική ευθεία  βρίσκεται ταινία για τη ζωή της πριγκίπισσας της ποπ μουσικής, Britney Spears, η οποία θα προβληθεί από το δίκτυο Lifetime μέσα στο 2017.

Η ηθοποιός, που θα υποδυθεί την Britney, είναι η Αυστραλή Natasha Bassett, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην ταινία «Χαίρε, Καίσαρ!» των αδελφών Κοέν.
Ο τίτλος είναι απλά «Britney» και το διάρκειας δύο ωρών βιογραφικό φιλμ θα καλύψει τα πάντα.
Από τα πρώτα βήματα της Spears, όταν ήταν μικρό κορίτσι στη Λουϊζιάνα, μέχρι τον δεσμό της με τον Justin Timberlake, τη μητρότητα, έως και την περίεργη απόφαση της να ξυρίσει το κεφάλι της, το 2007.

Η σύνοψη του φιλμ, που δόθηκε στη δημοσιότητα: «Με τραγικό τρόπο κι ενώ το αστέρι της Britney εξακολουθεί να λάμπει, η ιδιωτική της ζωή καταρρέει μετά το διαζύγιο των γονιών της και τον χωρισμό της με τον Τζάστιν, που έγινε πρώτο θέμα στις ταμπλόιντ. Η συμπεριφορά της, σύντομα, επισκιάζει την επιτυχία της σαν είδωλο της ποπ μουσικής. Ένας σύντομος γάμος με τον παιδικό της φίλο και ένας δεύτερος αποτυχημένος γάμος με τον χορευτή Kevin Federline μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης».

«Παρά τα προβλήματα του παρελθόντος, η Britney αντεπιτίθεται, για να αποκαταστήσει και πάλι την καριέρα της, αποδεικνύοντας σε όλους ότι είναι μια διαχρονική δύναμη στην ψυχαγωγία».

Τα νέα για την ταινία «Μπρίτνεϊ» συμπίπτουν με την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ της με τίτλο «Glory»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα