Η μαντινάδα του Γαλίτη μετά το χωρισμό με την Ηλιάκη

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης, με τον επιχειρηματία να «καρφώνει» το φινάλε με μία μαντινάδα, την ώρα που η παρουσιάστρια αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο!

Οι φήμες για χωρισμό μετά από σχεδόν 10 μήνες σχέσης, «έσκασαν» πριν από λίγες μέρες και, μάλιστα, λένε ότι έγινε επεισοδιακά, κατά τη διάρκεια των κοινών τους διακοπών στα Κουφονήσια.

040716180059_9267.jpg
(Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση, τις αρχές Ιουλίου, σε θεατρική παράσταση στο Βεάκειο)

Τη στιγμή που η παρουσιάστρια αναρτά στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές της χωρίς να δείχνει το παραμικρό για την προσωπική της ζωή, ο επιχειρηματίας ρίχνει λάδι στη φωτιά.

ilik.JPG
(H πρώτη φώτο της Μαρίας μετά τις φήμες)

Αυτές τις μέρες, ο Νεκτάριος Γαλίτης βρίσκεται στα Χανιά και, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της πόλης, έγραψε στη λεζάντα: «ούλης τσι Κρήτης τη ρακι θα πιώ για να μεθύσω, μήπως σε βγάλω από το μυαλό, για να μπορώ να ζήσω... (δικιά μου η μαντινάδα)!!!».

nek.JPG

Πολλοί είναι εκείνοι που εκλαμβάνουν την εν λόγω μαντινάδα ως παραδοχή του χωρισμού, ενώ αίσθηση προκαλούν και τα τραγούδια που «ανεβάζει» στο Facebook o επιχειρηματίας, μεταξύ των οποίων το «Δυο Ψέματα» του Αντώνη Ρέμου και το «Τι Να Πω» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Και ενώ ο ο Νεκτάριος Γαλίτης έπινε, η Μαρία Ηλιάκη… έτρωγε, αφού, μετά την ανάρτηση του πρώην, επέλεξε να δημοσιεύσει ένα… πιτόγυρο, υπό τη λεζάντα «θα αλλάξω παρέες! Όλο τρώω»!

sdf.JPG

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα