Πρωταγωνίστρια του Days of Οur Lives δίνει μάχη με τον καρκίνο

Στο νοσοκομείο έχει περάσει τις τελευταίες εβδομάδες η ηθοποιός Kassie DePaiva από τη δημοφιλή σειρά "Days of Our Lives", αποκαλύπτοντας πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

"Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό δεν μαθαίνατε πολλά πράγματα για εμένα και θέλω να σας πω τι συμβαίνει στη ζωή μου. Πέρασα τις τελευταίες 6 από τις 9 εβδομάδες στο νοσοκομείο", έγραψε στο blog της η Kassie DePaiva.

Αποκάλυψε παράλληλα πως της ζητήθηκε να υποδυθεί και πάλι τον ρόλο της Eve Donovan στο "Days of Our Lives" αλλά έμαθε ότι έχει καρκίνο κατά τη διάρκεια της διακοπής της σειράς τον Ιούλιο.

"Η διάγνωσή μου είναι καλή... το θεωρώ μόνο σαν ένα εμπόδιο στον δρόμο. Έχω καταπληκτικές προσευχές, οικογένεια και φίλους που ήταν απίστευτα υποστηρικτικοί", τόνισε η 55χρονη ηθοποιός, σημειώνοντας πως η θεραπεία της θα συνεχιστεί για 3 ακόμα μήνες.

Αυτό που την κρατά δυνατή είναι η πίστη της και η οικογένεια του "Days of Our Lives". "Πιστεύω πολύ και αυτό ενδυναμώνει κάθε μου βήμα. Αυτό ήταν μια προσωπική υπόθεση αλλά με την επιστροφή της Eva ένιωσα την ανάγκη να ενημερώσω τους θαυμαστές μου για αυτά που περνάω. Αν και δεν είμαι έτοιμη για την κάμερα τώρα, στόχος μου είναι να επιστρέψω στα προβλήματα του Salem σύντομα. Κρατήστε με στη σκέψη και τις προσευχές σας".

Pagesix

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα