Οι εννιά celebrity χωρισμοί που μας στοίχισαν πολύ! Video

''Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε πια, δεν μιλάμε, φτάνει μια ματιά και γυρνάμε πρόσωπο αλλού και πλάτη, φταίει κάτι που, δεν μιλάμε''. Θα επιλέξω να αγνοήσω το γεγονός ότι ακούω Adele αλλά σκέφτηκα τον Πασχάλη Τερζή όταν ξεκίνησα να γράφω την εισαγωγή για το θέμα με τους χωρισμούς στο Hollywood που μας στοίχισαν και θα συνεχίσω σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όλοι έχουμε χωρίσει κάποια στιγμή ζωή μας και έχουμε υποφέρει, έχουμε πέσει στα πατώματα ακούγοντας Νατάσσα Θεοδωρίδου (νε, τι) και έχουμε υποσχεθεί ότι δεν θα ασχοληθούμε ποτέ ξανά με τον μα**** που τολμάει να στείλει και μήνυμα να δει τι κάνουμε. Τι να κάνουμε κύριε μου; Να, εδώ το κρατάμε αληθινό βλέποντας την μια ταινία μετά την άλλη με τα αγαπημένα μας ζευγάρια και βρίζουμε μπροστά στην οθόνη γιατί ποιον κοροϊδεύουν εκεί στο Hollywood, αφού δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ποτέ- ΠΟΤΕ δεν συναντάς τον άντρα της ζωής σου εκεί που δεν το περιμένεις. #ενα_παραληρημα.

Και μετά σκέφτεσαι όλα εκείνα τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στην μαγική χώρα του Hollywood και ερωτεύτηκαν σφόδρα. Και λες αφού τα κατάφεραν αυτοί, που περιτριγυρίζονται από τόσους πειρασμούς δεν θα τα καταφέρω εγώ; Και τι κάνεις; Ταυτίζεσαι, βλέπεις φωτογραφίες από εξόδους και κόκκινα χαλιά, που λάμπουν και κοιτάνε ο ένας τον άλλον σαν να βλέπουν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο και σχολιάζεις κάτω από τις φωτογραφίες ''Relationship goals'' και λες στην κολλητή σου πως η επόμενη σχέση σου θα είναι το ίδιο πετυχημένη με αυτή.

Μέχρι που έρχεται ο τρομακτικός τίτλος ''Ο Ryan Gosling και η Rachel McAdams χώρισαν''. ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ; Πώς τόλμησε το ζευγάρι του ''The Notebook'' (μια ταινία που δεν αντέχω αλλά παράλληλα λατρεύω γιατί πρωταγωνιστούν αυτοί οι δύο) να χωρίσει, ύστερα από αυτό το φιλί μάλιστα που είχαν δώσει στη σκηνή των βραβείων MTV;

 

Υπερβολική; Μπορεί. Ύστερα λοιπόν από μια κουβέντα που είχαμε εδώ στο γραφείο αποφάσισα να κάνω ένα μικρό αφιέρωμα για όλους αυτούς τους χωρισμούς που μας στεναχώρησαν λες και ήταν δικοί μας.

Emma Stone- Andrew Garfield

''Νοοοοοοοοοοο'' αυτό ήταν το μήνυμα που συνόδευε την είδηση που έλαβα μια μέρα στο messenger, το οποίο ξεκίνησε μια άκρως παραληρηματική και δραματική συζήτηση με τις φίλες μου. Μεγάλα λόγια όπως ότι ''δεν υπάρχει πια αγάπη'', ''αν χώρισαν αυτοί εμείς τι θα κάνουμε στη ζωή'' ήταν μόνο μερικά από αυτά που γράφτηκαν εκείνο το απόγευμα και μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα υποστηρίζουμε 100%. Τις τελευταίες μέρες βέβαια κυκλοφορεί η φήμη ότι είναι ξανά μαζί οπότε *fingers crossed* να ισχύει.

 

Ben Affleck- Jennifer Lopez

Αχ, οι Bennifer, ήταν η αγαπημένη μας ασχολία το 2002 (πριν δώδεκα- ΔΩΔΕΚΑ χρόνια) και φαντάσου τότε δεν είχαμε καν twitter και facebook για να σχολιάσουμε αυτή τη σχέση όπως ακριβώς της άξιζε. Αφού τους λατρέψαμε μαζί, τους συγχωρέσαμε την ταινία Gigli και ζηλέψαμε το τεράστιο ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι του 1.2 εκ. δολαρίων πήγαν και χώρισαν λίγο πριν πουν το μεγάλο ναι. Εμάς γραμμένους τελείως μας είχαν, δεν έχουμε καρδιά εμείς οι fans.

 

Ben Affleck- Jennifer Garner

Και λες οκ, δεν ήταν γραφτό του Ben του Affleck να ταιριάξει με την Τζελώ της καρδιάς μας θα δεχτούμε το γεγονός ότι διάλεξε την (λίγο αδιάφορη) Jennifer Garner για γυναίκα του. Περνάνε τα χρόνια και τελικά μαθαίνεις να τους αγαπάς μαζί, ο Ben μοιάζει ευτυχισμένος, η Jennifer λάμπει όποτε τον βλέπει, αποκτούν και παιδιά, όλα καλά και εκεί που απλώνουν χαρούμενοι βούτυρο στη φρυγανιά ΜΠΑΜ, χωρίζουν και αυτοί. Όχι τίποτα άλλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα απαίσιο τατουάζ στην πλάτη του Ben- ιχχ, ας μην το θυμάμαι καλύτερα.

 

Jennifer Aniston- Brad Pitt

Τι ωραία που ήταν το 1998 όμως ε; Είχαμε το σκάνδαλο Κλίντον- Λεβίνσκι, έκαναν πρεμιέρα ο Τιτανικός και το Αρμαγεδών, ακούγαμε All Saints και Spice Girls και βλέπαμε Φιλαράκια. Αχ, η Jennifer Aniston ήταν στα καλύτερά της, μόλις είχε γνωρίσει τον Brad Pitt και ήταν το πιο όμορφο και αξιοζήλευτο ζευγάρι. Και μετά μπήκε στη μέση η Angelina Jolie και πουφ, πάει το όνειρο του perfect couple. Πάντως εδώ που τα λέμε, καλύτερα που χώρισαν γιατί αφενός η Jen είχε τον Brad τότε που ήταν στα πολύ όμορφά του και αφετέρου ο Justin Theroux είναι WAYYYY SEXIER από τον Brad- σόρι ε;

 

Justin Timberlake- Britney Spears

Κρέπα με μερέντα, μπέργκερ και τηγανιτές πατάτες, μπύρα και καλοκαίρι, Χριστούγεννα και λαμπάκια είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορούν να περιγράψουν πόσο πολύ ταίριαζαν ο Justin Timberlake και η Britney Spears. Ήταν το talk of the town, ο κούκλος τραγουδιστής των N'Sync και η πριγκίπισσα της ποπ ΜΑΖΙ ήταν το ζευγάρι που προκαλούσε χαμό με τις κοινές (και συχνά πανομοιότυπες στυλιστικές επιλογές) και όλοι εύχονταν να μείνουν για πάντα μαζί. Μέχρι που ο Justin αποφάσισε ότι θέλει να κάνει σοβαρή καριέρα (και σεξ) και χώρισε την αγαπημένη παρθένα της Αμερικής. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία (και τραγούδια που χάρισαν στον Justin εκατομμύρια δολάρια).

 

Adam Brody- Rachel Bilson

Αν έβλεπες στο Σταρ το O.C ή όπως το έλεγαν εκείνοι 'California teens' (ποιος ξέρει) ο Seth Cohen ήταν ό,τι καλύτερο είχε εμφανιστεί ποτέ μπροστά μας (μετά τον Jess στη σειρά Gilmore Girls) (εντάξει, ίσως όχι πριν τον Jess, αλλά είναι πολύ κοντά) και λιγώναμε από αγάπη όποτε τον βλέπαμε με την Summer. Όταν λοιπόν μάθαμε ότι είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα πετάξαμε από τη χαρά μας και πειστήκαμε ότι όλοι μπορούμε να βρούμε το άλλο μας μισό εκεί που δεν το περιμένουμε. Και τι γίνεται όταν αγαπάμε ένα ζευγάρι; Χωρίζει. Τουλάχιστον, μετά ο Adam τα βρήκε με την Leighton Meester και πιστέψαμε ξανά στην μαγεία της αγάπης.

 

Bruce Willis- Demi Moore

Ένα από τα πιο σέξι και αγαπημένα power couple που έχουν περάσει ποτέ από τον κινηματογράφο, ο Bruce και η Demi ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ως το cool ζευγάρι που ακόμα και όταν χώρισε ύστερα από 11 χρόνια γάμου συνέχισε να κάνει παρέα. Ξεχνιούνται οι φωτογραφίες με την Demi, τον Ashton Kutcher και τον Bruce δίπλα; Όοοχι.

 

Miley Cyrus- Liam Hemsworth

Last but not least, η Miley με το γλυκάκι Liam, οι οποίοι αφού μας πλάνταξαν με τον χωρισμό τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη σχέση τους και είναι ξανά μαζί. Ο χωρισμός τους μάλιστα είναι αυτός που σήμανε και την τεράστια αλλαγή της Miley από Hannah Montana στην φανταστική Miley που γνωρίζουμε πλέον. Όπως είχε πει και η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της ''Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου μπροστά του'', οπότε υποθέτουμε τώρα ο Liam αποδέχτηκε το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν είναι πια το κοριτσάκι που γνώρισε κάποτε. Φτου φτου σκόρδα παιδιά, μην χωρίσετε πάλι.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα